Szikomorfán születtem

2019-03-26   |   by admin

A könyv tartalma:

Edward Kelsey Moore - Szikomorfán születtem

Letöltés Szikomorfán születtem könyvet pdf, epub és mobi

Szikomorfán születtem.pdf
Szikomorfán születtem.epub
Szikomorfán születtem.mobi


  • I.P.C. Könyvek
  • Szépirodalom
  • 384 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789636354930
  • Cikkszám: 1028982
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Fordító:

A könyv részletei Szikomorfán születtem

Töltse le az ingyenes PDF Szikomorfán születtem fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Szikomorfán születtem PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Szikomorfán születtem (pdf, epub és mobi)

Szikomorfán születtem leírása

“- Irtó ronda ez a ruha rajtad…
– A nagymamám varrta nekem. Szépen tud varrni, de már nem lát. – Azzal a szájába tömött egy másik karamellát, és hozzátette: – De nem ez a legrondább. Azt majd holnap veszem fel.”
Ezzel a párbeszéddel indul két kislány életre szóló barátsága az ötvenes években, és hamarosan elválaszthatatlan társuk lesz egy harmadik is, akivel a poros amerikai kisváros közismert trióját alkotják. Évtizedekkel később még mindig törzsasztaluk van Earl mindenki által kedvelt, Amennyi beléd fér nevű vendéglőjében.
Itt ebédel – családostul – a vasárnapi istentiszteletek után a három, immár középkorú barátnő is: a különös képességekkel bíró Odette, Clarice, a háziasszonyok gyöngye és a gyönyörű Barbara Jean. Már mindhárman megtalálták lelki nyugalmukat, de nem akármilyen éveken vannak túl. Hogy mi történt velük és Amerikával a megelőző évtizedekben, azt fergeteges humorral beszéli el a szerző, aki úgy mesél emberi gyarlóságokról és érzelmekről, hogy közben minden figurát megért és szeret. Edward Kelsey Moore, a chicagói csellista-író könnyes-vidám regénye kiváló szórakozást ígér.
“Lesznek, akik nem alszanak, és inkább éjszaka is ezt olvassák. Moore szívmelengető, pikáns történetének főhősei kacagtató, ugyanakkor esendő alakok – akik között olykor-olykor felbukkan Eleanor Roosevelt szelleme.” – Entertainment Weekly
“Lélekemelő A misztikus elemek ellenére is hihető, mélyen elgondolkodtató regény.” – The New York Journal of Books

Leave Your Comment