Őszhercegnő, sárkánygyermek

2019-08-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Lian Hearn - Őszhercegnő, sárkánygyermek

Letöltés Őszhercegnő, sárkánygyermek könyvet pdf, epub és mobi

Őszhercegnő, sárkánygyermek.pdf
Őszhercegnő, sárkánygyermek.epub
Őszhercegnő, sárkánygyermek.mobi


  • I.P.C. Könyvek
  • Fantasy
  • 304 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789636356217
  • Cikkszám: 1058419
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Őszhercegnő, sárkánygyermek

Töltse le az ingyenes PDF Őszhercegnő, sárkánygyermek fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Őszhercegnő, sárkánygyermek PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Őszhercegnő, sárkánygyermek (pdf, epub és mobi)

Őszhercegnő, sárkánygyermek leírása

,,Képtelen volt aludni a fájdalomtól és a láztól. Egész nap, egész éjjel Erdősötétet rótta. Időnként úgy érezte, pillanatokon belül megfagy, időnként meg úgy, hogy leég a bőre. A teste, a húsa mintha nem is a sajátja lett volna. A testén kívül lebegett, figyelte magát, ahogy izzad és reszket, eltűnődött, vajon miért kapaszkodik ennyire az életbe. Gyakran hallucinált. Mintha holtak lépkedtek volna mellette, mintha a halottak szidalmazták, vádolták volna azért, amit tett. Egyszer éles nyerítést hallott, és hirtelen nem tudta, feléje fusson, vagy inkább elrejtőzzön. Egyre nehezebbnek érezte a fegyvereit meg a zsákot, amiben a maszk darabjai és Kijojori kardja volt. Egy nap egyszerűen hagyta, hogy a kardja, az íja és a tegeze a kezéből a földre csússzon. El sem tudta képzelni, hogy valaha újra használja őket. A következő napon a halál förtelmes bűze kínozta. Rothadok – gondolta. Mindennek vége…?

A LÓTUSZTRÓNÉRT VÍVOTT HARC FOLYTATÓDIK

Miközben a háttérben sötét erők munkálkodnak és egyik természeti katasztrófa a másikat a követi, Sikanoko sorsa is beteljesedni látszik. Maszkja, amelynek mágikus erejét köszönhette, eltörött. Reménykedhet-e benne, hogy e nélkül is Akihime, az Őszhercegnő és Josimori, a trón jogos örököse nyomára akadhat és segítségére lehet?

Leave Your Comment