Szeress szívvel, nevelj ésszel

2019-02-13   |   by admin

A könyv tartalma:

Nigel Latta - Szeress szívvel, nevelj ésszel

Letöltés Szeress szívvel, nevelj ésszel könyvet pdf, epub és mobi

Szeress szívvel, nevelj ésszel.pdf
Szeress szívvel, nevelj ésszel.epub
Szeress szívvel, nevelj ésszel.mobi


  • Lettero Kiadó
  • Család és szülők
  • 288 oldal
  • Kötés: puha
  • ISBN: 9789639905344
  • Cikkszám: 1035163
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Szeress szívvel, nevelj ésszel

Töltse le az ingyenes PDF Szeress szívvel, nevelj ésszel fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Szeress szívvel, nevelj ésszel PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Szeress szívvel, nevelj ésszel (pdf, epub és mobi)

Szeress szívvel, nevelj ésszel leírása

Néha falra másznál a gyerekeidtől? Előfordul, hogy szinte az őrületbe kergetnek, és a legszívesebben egy lakatlan szigetre költöznél? Közben lelkiismeret-furdalás gyötör, nehogy a rossz döntéseiddel érzelmi nyomorékká tedd őket? Akkor ez a te könyved!
Szülők százezrei esküsznek szerte a világban Nigel Latta gyermek- és családpszichológus egyszerű, őszinte és garantáltan sikeres tanácsaira. Álszenteskedés és szépelgés helyett lényegre törően, tudóskodás nélkül megmutatja, miként lehet túlélni az első tíz év alapproblémáit: 
Én gyerekeket javítok, ez a munkám. És ha egy kissrác pofára tud ejteni egy rakat szakértőt a nevelési tanácsadóban, akkor engem ez a gyerek nagyon érdekel.
A szobatisztaságtól a megfejthetetlennek tűnő dührohamokig; a helytelen alvási szokásoktól a válogatós étkezésig; az iskolai nehézségektől a prekamaszok testképzavaráig; a félelmektől a komoly szorongásokig, a szerző minden egyes élethelyzetben konkrét eligazítást ad a családi mindennapok kínos útvesztőihez: 
“A gyereknevelés olyan, mint a legizgalmasabb tévés valóságshow, csak ennek mi vagyunk a szereplői. A tévéműsorhoz képest persze hátrány, hogy itt nem lehet kiszavazni senkit. És sajnos a végén nem kapunk milliós nyereményt sem. De ha csak félig tisztességesen játsszunk, nagyon szép élményekben lesz részünk.” 
Ha az a cél, hogy megértsd, mit akar a gyereked, mit nem akar, és valójában mire van szüksége, közben pedig ne tépjétek rongyosra egymás idegeit, már a születésekor olvasd el ezt a könyvet. De legkésőbb, mielőtt kirepül otthonról.

Leave Your Comment