Szerencsepénz

2019-08-09   |   by admin

A könyv tartalma:

Catherine Anderson - Szerencsepénz

Letöltés Szerencsepénz könyvet pdf, epub és mobi

Szerencsepénz.pdf
Szerencsepénz.epub
Szerencsepénz.mobi


  • General Press Kiadó
  • Kaland
  • 408 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789636435141
  • Cikkszám: 1024121
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Szerencsepénz

Töltse le az ingyenes PDF Szerencsepénz fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Szerencsepénz PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Szerencsepénz (pdf, epub és mobi)

Szerencsepénz leírása

David Paxton rendőrbíró napjai békésen telnek: más dolga sincs, mint boldog házasságról és gyerekekről ábrándozni. Elsöprő szerelemre vágyik, ám úgy érzi, lassan kifut az időből, így azt fontolgatja, megkéri a helyi tanítónő kezét. Ekkor azonban egy váratlan esemény vet véget a nyugalmának: hatalmas kötegnyi levelet kap – állítólagos feleségétől és kislányától, akiket még soha életében nem látott. Vagy mégis…?
Davidet nem hagyja nyugodni a rejtély: útnak indul, hogy végére járjon a dolognak, és megbizonyosodjon afelől, félreértés történt. Ám elég egyetlen pillantást vetnie a hatéves, aranyszőke Daphnere, hogy az élete gyökeres fordulatot vegyen. David szentül megfogadja, hogy többé nem hagyja védelem nélkül az elbűvölő kislányt – a bökkenő, hogy a gyermekhez egy gyönyörű és roppant barátságtalan anya is tartozik, aki egy meglehetősen bizarr bírói határozat értelmében hamarosan David törvényes felesége lesz. Mihez kezd hát egy magányos és durva beszédhez szokott agglegény egy finom és bizalmatlan hölggyel, aki konokul ragaszkodik a maga igazához, és állítja, hogy a gyermek nem Davidé?
Catherine Anderson (Rózsavirágzás) megható, fordulatos és kalandokban bővelkedő regényében a legnagyobb kaland: egy zárkózott lélek lassú megnyílása, két mély érzésű, ám egészen különböző egyéniség összecsiszolódása.

Leave Your Comment