Szerelmesek a Dunánál

2019-05-29   |   by admin

A könyv tartalma:

Federico Andahazi - Szerelmesek a Dunánál

Letöltés Szerelmesek a Dunánál könyvet pdf, epub és mobi

Szerelmesek a Dunánál.pdf
Szerelmesek a Dunánál.epub
Szerelmesek a Dunánál.mobi


  • Libri Könyvkiadó Kft
  • Regény
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789633108789
  • Cikkszám: 1051139
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Szerelmesek a Dunánál

Töltse le az ingyenes PDF Szerelmesek a Dunánál fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Szerelmesek a Dunánál PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Szerelmesek a Dunánál (pdf, epub és mobi)

Szerelmesek a Dunánál leírása

Budapest, 1944. A nácik elfoglalták a várost és zsidókra vadásznak. Hanna és Bora sok évvel fájdalmas válásuk után találkoznak újra: az arisztokrata festő és diplomata elrejti háza pincéjében a volt feleségét és annak férjét, azt a férfit, akivel Hanna annak idején megcsalta.

Miközben Borát naponta meglátogatja egy náci tiszt, aki szeretné, hogy a kiváló művész fesse meg a portréját, a föld alatt bujkálók a testiségbe menekülnek. A szex az a kötelék, ami az életet jelenti a halál fenyegetésével szemben, aminek segítségével talán túl lehet élni a háború borzalmait.

A Szerelmesek a Dunánál megejtő és szenvedélyes szerelmi történet, mely az első oldaltól az utolsóig magával ragadja olvasóját.

A magyar származású Federico Andahazi Buenos Airesben született 1963-ban. Pszichológia szakon szerzett diplomát szülővárosa egyetemén. 1997-ben jelentette meg Az anatómus című regényét, melyet harminc nyelvre fordítottak le.

Leave Your Comment