Szép Toszkána

2019-02-18   |   by admin

A könyv tartalma:

Frances Mayes - Szép Toszkána

Letöltés Szép Toszkána könyvet pdf, epub és mobi

Szép Toszkána.pdf
Szép Toszkána.epub
Szép Toszkána.mobi


  • Tericum Kiadó Kft.
  • Utazás
  • 272 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789638453822
  • Cikkszám: 1030297
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Szép Toszkána

Töltse le az ingyenes PDF Szép Toszkána fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Szép Toszkána PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Szép Toszkána (pdf, epub és mobi)

Szép Toszkána leírása

Toszkána egy külön világ. Öt élet sem lenne elég, hogy felfedezzük titkait.

Toszkána Olaszország egyik legszebb tartománya – Firenze, Pisa, Volterra, San Gimignano, ciprusfákkal szegélyezett, kanyargó utak, dombok és síkságok izgalmas váltakozása, kabócák cirpelése a gyantaillatú estéken, buja mediterrán növényzet.
A haladó Toszkána rajongók már zamatos vörös­borokról, olívaolajról, az egyszerű, mégis fenséges ízű ételekről, az eldugott kisvárosokban fellelhető szépségekről beszélgetnek.

Frances Mayes, a nagy sikerű Napsütötte Toszkána és Édes élet Itáliában című könyvek szerzője ezzel az albummal bemutatja nekünk Toszkána kevésbé ismert, ám annál izgalmasabb arcát. Bob Krist fantasztikus fotóinak köszönhetően új fényben látjuk ezt a lenyűgöző vidéket – kiragadott pillanatok, hangu­latok, emberek, ételek, tájak, ünnepek. Végre láthatjuk Bramasolét is, a Cortona melletti házat, amely a Mayes házaspár második otthonává vált.
Az írónő ezúttal is élvezetesen ír a városok és települések nevezetességeiről és a látnivalókról, elvisz bennünket piacokra és régiségboltokba, körbevezet az ismeretlen, de megannyi kincset rejtő templomokban, mesél a reneszánsz freskókról és az etruszk műemlékekről, férjével, Ed Mayesszel pedig részt vehetünk egy hagyományos olajbogyószüreten is.

Leave Your Comment