Szeméremékszerek – A két steril pohár

2019-02-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Tolnai Ottó - Szeméremékszerek - A két steril pohár

Letöltés Szeméremékszerek – A két steril pohár könyvet pdf, epub és mobi

Szeméremékszerek – A két steril pohár.pdf
Szeméremékszerek – A két steril pohár.epub
Szeméremékszerek – A két steril pohár.mobi


  • Jelenkor Kiadó
  • Regény
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789636765958
  • Cikkszám: 1062911
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Szeméremékszerek – A két steril pohár

Töltse le az ingyenes PDF Szeméremékszerek – A két steril pohár fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Szeméremékszerek – A két steril pohár PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Szeméremékszerek – A két steril pohár (pdf, epub és mobi)

Szeméremékszerek – A két steril pohár leírása

Az idei év egyik irodalmi szenzációjának ígérkezik Tolnai Ottó új könyve, a Szeméremékszerekprózafolyamának első kötete, A két steril pohár című regény. A szerteágazó történet a határon túli fürdővárosban, Palicson játszódik, szereplői a városka különféle lakói, állomásfőnök, temetőcsősz, gyógyszerész és kéményseprő, továbbá kocsmai filozófusok, fürdővárosi lumpenek, a Tolnai-kisprózákból ismert infaustusok.

A regény főhősét, T. Olivért felesége elküldi a helyi gyógyszertárba, s kalandos útja során Palics különböző helyszíneit, köztük a határsávot bejárva egy félreértett mozdulat következtében a határőrségre viszik be, ahol meglepetésére a történeteivel degeszre tömött iratmegőrzőiben kutakodik terhelő bizonyíték után a kihallgató tiszt. Eztán börtönbe, végül a pszichiátriára kerül, ahol összebarátkozik egy szivarozó pesti professzorral, akiről nem tudja eldönteni, valóban professzor-e vagy maga is páciens. Beszélgetéseik során T. Olivér a professzor asztalán is felfedezi az iratmegőrzőjét. Sőt olykor már együtt is olvasgatják. Például a Szeméremékszerek című kisregény terjedelmű kéziratot…

Leave Your Comment