Száz meg egy kiskutya – A kutyák csillaga

2019-08-13   |   by admin

A könyv tartalma:

Dodie Smith - Száz meg egy kiskutya - A kutyák csillaga

Letöltés Száz meg egy kiskutya – A kutyák csillaga könyvet pdf, epub és mobi

Száz meg egy kiskutya – A kutyák csillaga.pdf
Száz meg egy kiskutya – A kutyák csillaga.epub
Száz meg egy kiskutya – A kutyák csillaga.mobi


  • Partvonal Kiadó
  • Gyermek és ifjúsági
  • 320 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9786155283314
  • Cikkszám: 1028403
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Száz meg egy kiskutya – A kutyák csillaga

Töltse le az ingyenes PDF Száz meg egy kiskutya – A kutyák csillaga fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Száz meg egy kiskutya – A kutyák csillaga PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Száz meg egy kiskutya – A kutyák csillaga (pdf, epub és mobi)

Száz meg egy kiskutya – A kutyák csillaga leírása

A 101 pöttyös kiskutya elrablásáról szóló legendás Walt Disney-rajzfilm forgatókönyve Dodie Smith Száz meg egy kiskutya című meseregényéből készült, amely most az eredeti, teljes szöveggel kerül az olvasók kezébe. A bensőséges hangulatú, humoros, kalandokban gazdag mese rengeteg meglepetést tartogat azok számára is, akik azt hitték, a filmből már jól ismerik a kutyacsalád történetét. Új szereplők és ismeretlen fordulatok várnak rájuk!
Pongó, Kisasszony, Perdita és az Alkonyi Ugatás révén mozgósított állatsereg bátorsága és leleményessége nemcsak a kisiskolás fiúkat és lányokat, de a felnőtt korosztályt is ámulatba ejti.
Dodie Smith megírta a történet folytatását is. A kutyák csillaga című második részben a felcseperedett dalmaták újabb izgalmas kalandok elé néznek. Egy gyönyörű nyári reggelen különös álomkór keríti hatalmába az embereket és az állatokat, a kutyák kivételével. Szörny Ella ismét színre lép, de Pongó és társai “kézbe veszik” az ügyek irányítását Angliában.
Dodie Smith (1896-1990) angol írónő regényeket és színdarabokat is írt, de a dalmatákról szóló történet hozta meg számára az igazi hírnevet. Az írónő maga is foglalkozott dalmaták tenyésztésével. Nem meglepő, hogy világszerte e könyv hatására jött divatba a dalmatiner kutyafajta.

Leave Your Comment