Szamurájszív – puhatábla

2019-07-23   |   by admin

A könyv tartalma:

Vavyan Fable - Szamurájszív - puhatábla

Letöltés Szamurájszív – puhatábla könyvet pdf, epub és mobi

Szamurájszív – puhatábla.pdf
Szamurájszív – puhatábla.epub
Szamurájszív – puhatábla.mobi


  • Fabyen Kiadó
  • Szórakoztató irodalom
  • 384 oldal
  • Kötés: puha
  • ISBN: 9789639300644
  • Cikkszám: 1042542
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Szamurájszív – puhatábla

Töltse le az ingyenes PDF Szamurájszív – puhatábla fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Szamurájszív – puhatábla PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Szamurájszív – puhatábla (pdf, epub és mobi)

Szamurájszív – puhatábla leírása

A történet egyik szálán nyár tombol. Fertő Cityben Vis Major és Kyra, az összeszokott zsarupáros sorozatgyilkost üldöz a vegyes hírnevű nyomozó, DonGelo egységével. Magánéletük épp rendben volna, ám egy este Vis Major nevelt fia összeverve vánszorog haza. Betoppan Kyra anyja, és bár nem tartóztatják, gyökeret ereszt a házban. Ráadásul a párosnak estéről estére viszolyogtató bűnesetekkel akad dolga. DonGelóval is addig folytatódik együttműködésük, mígnem az életük horrorrá csúnyul. 
A korábbi szálon tél van, nagy hó, karácsony. Kyráék együtt töltik az ünnep napjait Denisával és Belloqkal a befagyott tónál, terveik szerint a gyerekekkel korcsolyázva, szánozgatva. Csakhogy Borulat City külterületén megkergül egy elkötött paripa, és egy megzavart orvvadász lenyilazza lovasát. Egy pszichopata Halálos Misszióra készül a hóviharban, rendőrök lekaszabolásával kezdve küldetését. 
A négy zsaru belecsöppen a hajszába, és a pokol még több bugyrot tartogat számukra.
A Halkirálynő és a Vis Major sorozat hősei közösen mélymerülnek a téli eseményekben. A történetmesélő Kyra ezúttal a megszállott pszichopaták naplóit is felhasználja az események felidézéséhez.
Vigyázat! Csak erős szívűeknek!

Leave Your Comment