Szalvétatechnika művészképekkel – Fortélyok 11.

2019-02-26   |   by admin

A könyv tartalma:

Susanne Hoffmann - Szalvétatechnika művészképekkel - Fortélyok 11.

Letöltés Szalvétatechnika művészképekkel – Fortélyok 11. könyvet pdf, epub és mobi

Szalvétatechnika művészképekkel – Fortélyok 11..pdf
Szalvétatechnika művészképekkel – Fortélyok 11..epub
Szalvétatechnika művészképekkel – Fortélyok 11..mobi


A könyv részletei Szalvétatechnika művészképekkel – Fortélyok 11.

Töltse le az ingyenes PDF Szalvétatechnika művészképekkel – Fortélyok 11. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Szalvétatechnika művészképekkel – Fortélyok 11. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Szalvétatechnika művészképekkel – Fortélyok 11. (pdf, epub és mobi)

Szalvétatechnika művészképekkel – Fortélyok 11. leírása

A művészi tapétákkal öröm dolgozni. A technika egyszerű, az eredmény pedig csodálatos. Dolgozhatunk híres festők (Claude Monet, Gustav Klimt, Vincent van Gogh stb.) reprodukciós műveivel, vagy egyéb különleges mintájú tapétákkal.
Készítsünk különleges keretet, vagy szalvéta- és egyéb technikával tegyük egyedivé, vagyis formáljuk ízlésünknek megfelelően a híres mesterműveket. Tegyük olyanná a képet, hogy az otthonunkba illő legyen. Megvilágíthatjuk hátulról a képet, vagy kiegészíthetjük más motívumokkal, illetve kiemelhetünk néhány motívumot. Igazán szép hatást akkor érünk el, ha csak kis változásokat hozunk létre, épp csak finoman tesszük személyessé.

Leave Your Comment