Szakácskönyv a 17 napos diétához

2019-02-22   |   by admin

A könyv tartalma:

Dr. Mike Moreno - Szakácskönyv a 17 napos diétához

Letöltés Szakácskönyv a 17 napos diétához könyvet pdf, epub és mobi

Szakácskönyv a 17 napos diétához.pdf
Szakácskönyv a 17 napos diétához.epub
Szakácskönyv a 17 napos diétához.mobi


  • Scolar Kiadó Kft.
  • Gasztronómia
  • 240 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789632443751
  • Cikkszám: 1028389
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Szakácskönyv a 17 napos diétához

Töltse le az ingyenes PDF Szakácskönyv a 17 napos diétához fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Szakácskönyv a 17 napos diétához PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Szakácskönyv a 17 napos diétához (pdf, epub és mobi)

Szakácskönyv a 17 napos diétához leírása

A 17 napos diéta táplálkozási programját támogató recepttárból olyan ételek sorát készíthetjük el, amelyekkel gyorsan és könnyen fogyhatunk anélkül, hogy állandóan éhség kínozna bennünket, vagy hiányoznának a különféle ízek. Háziorvosként és a betegségek megelőzésének fontosságát hirdető szakemberként Dr. Moreno úgy véli: az egészséges ételek is lehetnek ízletesek! Nem hajlandó elfogadni azt a nézetet, hogy a diétához túlzásokba kellene esnünk, vagy hogy a fogyókúrás ételek feltétlenül fűrészporízűek. Ez egyszerűen nem igaz! Egy kis odafigyeléssel hihetetlenül jó ízekkel tudjuk megörvendeztetni magunkat.

A szakácskönyvben ismertetett legtöbb étel elkészítése maximum 30 percet vesz igénybe. Az alapanyagok beszerzéséhez nem szükséges hosszú bevásárló lista, nincsenek bonyolult főzési eljárások, és az elkészítési útmutatók is pofonegyszerűek. Ráadásul az összes étel a 17 napos diéta során fogyasztható alapanyagokra épül. A szakácskönyv receptjeinek ismeretében bátran nekivághatunk a diétának – vagy ha már belefogtunk, folytathatjuk azt –, nem fenyeget bennünket a minden diétázóra leselkedő veszély: hogy ízek hiányában, az ételek egyhangúságát nem bírva éjszaka rávetjük magunkat a hűtőnkre, vagy nem bírván ellenállni, betérünk az első hamburgereshez.

Nem szükséges hát késekkel bűvészkedve ugrálnunk a konyhában, sem azért törni magunkat, hogy műalkotásokat hozzunk létre, vagy hogy rögtön Cordon Bleu-diplomát szerezzünk. Ehelyett csupán egyszerű, könnyen elkészíthető receptekre van szükség, amelyekkel hihetetlenül finom ételeket főzhetünk. Ez a szakácskönyv pontosan erről szól.

Dr. Michael Rafael Moreno – ismert nevén Dr. Mike – a California Egyetemen szerzett orvosi diplomát. San Diegóban családorvosként praktizál. Tapasztalatból tudja, hogy a fogyókúránál elengedhetetlen a GYORS eredmény, ráadásul úgy, hogy a „páciens” közben ne érezzen kínzó éhséget. A négy ciklusra osztott, egyenként 17 napos tervet könnyű betartani, a szervezet gyorsan átáll az új rutinra, beindítja a zsíranyagcserét, miközben megszabadul a méreganyagoktól is.

A 17 napos diéta nem pusztán a felesleges kilóktól való megszabadulás programja: olyan életmódváltás, mely egészséget, karcsúságot garantál. Az új rutin kialakításához, megtanulásához minden segítséget megkapunk Dr. Moreno könyveiből.

Megtudhatjuk:

– hogyan működik az emberi szervezet
– miért borul fel az anyagcsere
– milyen módon állíthatjuk helyre testünk működését
– milyen ételekkel elégíthetjük ki a szükségleteket
– melyek a szigorúan tiltott ételek, és miért azok
– melyek a „barátságos” élelmiszerek, és miért épp azok.

Leave Your Comment