Száguldás és cirkusz

2019-02-14   |   by admin

A könyv tartalma:

Bethlen Tamás - Száguldás és cirkusz

Letöltés Száguldás és cirkusz könyvet pdf, epub és mobi

Száguldás és cirkusz.pdf
Száguldás és cirkusz.epub
Száguldás és cirkusz.mobi


  • Beta Press Kft.
  • Sport
  • 176 oldal
  • Kötés: kemény
  • ISBN: 9772064478149
  • Cikkszám: 1022783
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Száguldás és cirkusz

Töltse le az ingyenes PDF Száguldás és cirkusz fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Száguldás és cirkusz PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Száguldás és cirkusz (pdf, epub és mobi)

Száguldás és cirkusz leírása

A Forma-1 rajongóinak többsége már nagyon várta, hogy véget érjen Sebastian Vettel és a Red Bull négy éven át tartó egyeduralma. Az imák meghallgattattak, a száguldó cirkusz új korszaka, a V6-os turbómotorok első esztendeje a Mercedest emelte a sportág trónjára. Az olyan neves istállók, mint a Ferrari és a McLaren 2014-ben ugyan nem tudtak beleszólni a bajnoki küzdelmekbe, a szintén patinás Williams viszont visszakapaszkodott a legjobbak közé, kissé kiszínezve a szezon történéseit. Alonso, Raikkönen, Vettel és Button ugyan ezúttal esélytelen volt az Ezüstnyilak pilótáival szemben, de dráma így is akadt bőséggel a 19 futam alatt: az egykor gyerekfejjel és tinédzserként együtt versenyezni kezdő Nico Rosberg és Lewis Hamilton az utolsó összecsapásig nyitva hagyták a kérdést, végül kinek a kezébe kerüljön a motorsportok legértékesebb trófeája.
Évösszefoglaló kötetünk ennek a fantasztikus szezonnak a legszebb pillanatait eleveníti fel, az élmények felidézéséhez a sportág legjobb fotósait hívva segítségül. Az ő képeiken és a legjobb hazai szakírók helyszíni beszámolóin keresztül mindenki újra átélheti az esztendő izgalmait, a kötet méltó társa és folytatása lesz a korábbi években megjelent hasonló kiadványoknak.

Leave Your Comment