Szabadulás az érzelmek fogságából – Tanulj meg félelem nélkül élni! – CD melléklettel

2019-03-20   |   by admin

A könyv tartalma:

Balogh Béla - Szabadulás az érzelmek fogságából - Tanulj meg félelem nélkül élni! - CD melléklettel

Letöltés Szabadulás az érzelmek fogságából – Tanulj meg félelem nélkül élni! – CD melléklettel könyvet pdf, epub és mobi

Szabadulás az érzelmek fogságából – Tanulj meg félelem nélkül élni! – CD melléklettel.pdf
Szabadulás az érzelmek fogságából – Tanulj meg félelem nélkül élni! – CD melléklettel.epub
Szabadulás az érzelmek fogságából – Tanulj meg félelem nélkül élni! – CD melléklettel.mobi


  • Bioenergetic Kiadó Kft.
  • Ezotéria
  • 120 oldal
  • Kötés: keménytáblás ragasztott
  • ISBN: 9789632912486
  • Cikkszám: 1031639
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Szabadulás az érzelmek fogságából – Tanulj meg félelem nélkül élni! – CD melléklettel

Töltse le az ingyenes PDF Szabadulás az érzelmek fogságából – Tanulj meg félelem nélkül élni! – CD melléklettel fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Szabadulás az érzelmek fogságából – Tanulj meg félelem nélkül élni! – CD melléklettel PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Szabadulás az érzelmek fogságából – Tanulj meg félelem nélkül élni! – CD melléklettel (pdf, epub és mobi)

Szabadulás az érzelmek fogságából – Tanulj meg félelem nélkül élni! – CD melléklettel leírása

Szerelmi bánat, csalódás, gyász vagy váratlan anyagi veszteség olyan érzelmi hullámvölgybe sodorhat, melynek hatása sokszor hónapokig, esetleg évekig is eltart. Ha vannak is nyugodtabb órák, esetleg napok, a fájdalom újra és újra feltör. Néha egy szó, egy emlék vagy egy illat is elegendő ahhoz, hogy eleredjenek a könnyeid, vagy torkodat elkezdje fojtogatni a sírás.

Lehúzó, fájó érzelmek és szomorú gondolatok komoly veszélyt jelentenek testi egészségedre, ezért jó volna ebből a hullámvölgyből mielőbb kikerülni, és újra megtalálni a belső harmóniát és egyensúlyt. Egy kis segítséggel ezt akár három hét alatt is elérheted.
A mellékelt CD feloldhatja minden félelmedet, sőt, előző életeid emlékeihez is hozzásegíthet.

Leave Your Comment