Súlyos ügyek

2019-06-04   |   by admin

A könyv tartalma:

Lakatos Mihály - Súlyos ügyek

Letöltés Súlyos ügyek könyvet pdf, epub és mobi

Súlyos ügyek.pdf
Súlyos ügyek.epub
Súlyos ügyek.mobi


A könyv részletei Súlyos ügyek

Töltse le az ingyenes PDF Súlyos ügyek fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Súlyos ügyek PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Súlyos ügyek (pdf, epub és mobi)

Súlyos ügyek leírása

Lakatos Mihály összegyűjtött tárcáit tartja kezében az olvasó. A szerző több mint tíz éven keresztül figyelte a közélet makro- és saját életének mikrotörténéseit (vagy épp fordítva), és sajátságosan szellemes stílusában nemcsak reflektált rájuk, hanem irányt szabott nekik, s tovább is gondolta őket. A nemzet sorsa fölött érzett aggodalomnak éppúgy helye van itt, mint a külhoni magyarokkal kapcsolatos elmélkedéseknek, az elkorcsosulás fölötti méltatlankodásnak ugyanúgy, mint a család problémáival való érdemi foglalkozásnak.

 

Lakatos Mihály 1964-ben született Székelyudvarhelyen, a Szegedi Tudományegyetem magyar–francia szakán végzett. Jelenleg Budapesten él.

Eddig megjelent könyvei:

Előjáték (novellák, 1995), Mentor Könyvkiadó, Marosvásárhely

A ribanc (novellák, 1999), Pro Print Könyvkiadó, Csíkszereda

Vizit a gömb túloldalán (színművek, 2002), Kriterion Könyvkiadó, Kolozsvár

Etimo apó csodálatos meséi (mesék, 2002, 2012), Kriterion Könyvkiadó, Kolozsvár

Bolhaszerenád (versek, 2010), Erdélyi Híradó Kiadó – Ráció Kiadó, Kolozsvár–Budapest

 

Nem vettük észre, hogy a kommunizmus kényszerzubbonyából szabadulva nem egy új és egészséges társadalmat építettünk fel, hanem a diliház egy másik osztályát. A yippik 1968-ban elkezdett (akkor sikertelen) kísérlete, hogy egy disznót indítsanak elnökjelöltként, mára meghozta gyümölcsét. Igaz, fordítva sült el. Elnöki posztot továbbra sem tölthet be disznó, de a társadalmat sikerült kondává változtatni. Amelyet ide-oda terelgetnek a fogyasztói társadalom változó minőségű legelőin, addig a napig, míg köpcös legények meg nem ragadják a fülét és a farkát.

Leave Your Comment