Stefan naplója 3. – Sóvárgás

2019-02-18   |   by admin

A könyv tartalma:

Lisa Jane Smith - Stefan naplója 3. - Sóvárgás

Letöltés Stefan naplója 3. – Sóvárgás könyvet pdf, epub és mobi

Stefan naplója 3. – Sóvárgás.pdf
Stefan naplója 3. – Sóvárgás.epub
Stefan naplója 3. – Sóvárgás.mobi


A könyv részletei Stefan naplója 3. – Sóvárgás

Töltse le az ingyenes PDF Stefan naplója 3. – Sóvárgás fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Stefan naplója 3. – Sóvárgás PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Stefan naplója 3. – Sóvárgás (pdf, epub és mobi)

Stefan naplója 3. – Sóvárgás leírása

Miután New Orleansben elárulja az öccsét, Damont, Stefan Manhattanben kezd új életet. Megfogadja, hogy soha többé nem fog egyetlen halandónak sem ártani; az utcákat járja, próbál felszívódni a város forgatagában. És amikor már kezdi elhinni, hogy maga mögött hagyta a múltját, rá kell döbbennie, hogy a testvére elöl sosem menekülhet.

Damonnak nagy tervei vannak a Salvatore-testvérekkel – akár tetszik ez Stefannak, akár nem! S ha a terv megvalósul, egész New York hever majd a lábaik előtt. Amikor tetteik az újságok címlapjára kerülnek, rájuk talál egy régi ellenség, akit csak a bosszúvágy éltet.

E történet felfedi a népszerű televíziós sorozat titkát. Mi is történt valójában Stefan, Damon és Katherine között? Hogyan alakult ki a Vámpírnaplók hősei közti szerelmi háromszög? Tarts velük a sötétlő múltba!

Leave Your Comment