Stefan naplója 2. – Vérszomj

2019-06-26   |   by admin

A könyv tartalma:

Lisa Jane Smith - Stefan naplója 2. - Vérszomj

Letöltés Stefan naplója 2. – Vérszomj könyvet pdf, epub és mobi

Stefan naplója 2. – Vérszomj.pdf
Stefan naplója 2. – Vérszomj.epub
Stefan naplója 2. – Vérszomj.mobi


A könyv részletei Stefan naplója 2. – Vérszomj

Töltse le az ingyenes PDF Stefan naplója 2. – Vérszomj fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Stefan naplója 2. – Vérszomj PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Stefan naplója 2. – Vérszomj (pdf, epub és mobi)

Stefan naplója 2. – Vérszomj leírása

Új kezdet…

Stefan és Damon Salvatore immár vámpírok, és meg kell birkózniuk az átalakulás következményeivel. Szülővárosukból, Mystic Fallsból, ahol hemzsegnek a vámpírvadászok, menekülni kényszerünek, így New Orleansban kötnek ki. Míg Stefan mámorosan élvezi az új létformájával járó hatalmat és képességeket, Damon tovább gyászolja Katherine-t, a gyönyörű vámpírnőt, aki átváltoztatta őket.

New Orleans azonban új örömöket és veszélyeket rejteget. Stefan beleszeret egy halandó nőbe, mely a végsőkig próbára teszi akaraterejét. Damont elrabolja egy gonosz, szadista cirkuszigazgató. Öccsének eltökélt szándéka, hogy megmentse, de lehet, hogy ez által fel kell áldoznia bimbózó kapcsolatát, sőt, még többet…

Az L. J. Smith népszerű regényei által ihletett televíziós sorozat alapján íródott új könyvsorozat, a Stefan naplója felfedi a Salvatore testvérek és Katherine közös múltját – azt, ahogyan a Vámpírnaplók szerelmi háromszöge kezdetét vette.

Leave Your Comment