Star Wars: Sötét nagyúr

2019-05-24   |   by admin

A könyv tartalma:

James Luceno - Star Wars: Sötét nagyúr

Letöltés Star Wars: Sötét nagyúr könyvet pdf, epub és mobi

Star Wars: Sötét nagyúr.pdf
Star Wars: Sötét nagyúr.epub
Star Wars: Sötét nagyúr.mobi


A könyv részletei Star Wars: Sötét nagyúr

Töltse le az ingyenes PDF Star Wars: Sötét nagyúr fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Star Wars: Sötét nagyúr PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Star Wars: Sötét nagyúr (pdf, epub és mobi)

Star Wars: Sötét nagyúr leírása

Obi-van Kenobi azzal a tudattal hagyta maga mögött a Mustafart, hogy végzett egykori tanítványával. Bár a pokoli összecsapás során Anakin mindörökre eltűnt, valamivel később életre kelt egy félelmetes, éjfekete kísértet. A Jedi-rend valaha létezett leghatalmasabb lovagja az újonnan születő Birodalom könyörtelen uralkodójának jobbkeze lett.

Ezalatt a Külső Gyűrű egyik távoli világán, a Murkhana bolygón Roan Shryne és Bol Chatak Jedimesterek, valamint Olee Starstone padavan egy szeparatista erőd elleni rohamot irányítanak. Hajszál híján ugyan, de sikerül túlélniük a hírhedt hatvanhatos parancsot, ám továbbra is halálos veszély leselkedik rájuk Darth Vader személyében, akit csordultig tölt a bosszúvágy. A maroknyi, életben maradt Jedi elkeseredett küzdelmet folytat, hogy feltámassza a szétzúzott Jedi-rendet. Ha kudarcot vallanak, a Galaxis végérvényesen a Sith-ek uralma alá kerül…

Leave Your Comment