Star Wars – Sith Nagyurak

2019-08-01   |   by admin

A könyv tartalma:

Paul S. Kemp - Star Wars - Sith Nagyurak

Letöltés Star Wars – Sith Nagyurak könyvet pdf, epub és mobi

Star Wars – Sith Nagyurak.pdf
Star Wars – Sith Nagyurak.epub
Star Wars – Sith Nagyurak.mobi


  • Szukits könyvkiadó
  • Sci-fi
  • 330 oldal
  • Kötés: füles, kartonált
  • ISBN: 9789634973485
  • Cikkszám: 1071638
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Star Wars – Sith Nagyurak

Töltse le az ingyenes PDF Star Wars – Sith Nagyurak fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Star Wars – Sith Nagyurak PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Star Wars – Sith Nagyurak (pdf, epub és mobi)

Star Wars – Sith Nagyurak leírása

Anakin Skywalker, a Jedi lovag már csak emlék. Darth Vader, a császár tanítványa többször bebizonyította már a sötét oldal iránti elkötelezettségét. Ám a Sith Rend történelme az árulások történelme. A tanítványnak meg kell ölnie a mesterét ahhoz, hogy a helyébe léphessen. És Vader még nem adta tanúbizonyságát a hűségének. Egészen mostanáig.
Cham Syndulla, a twi’lek szabadságharcos régóta küzd már azért, hogy kiszabadítsa szülőbolygóját a Birodalom fennhatósága alól. Palpatine császár azonban nem akarja kiengedni a markából a Ryloth-t, és a Darth Vader kíséretében elindul, hogy személyesen tapossa el a lázadást. Syndulla és a társai számára eljön a pillanat, amikor lesújthatnak a galaxis népeit elnyomó zsarnokra.
A támadás miatt Palpatine és Vader kényszerleszállást hajtanak végre egy erdő mélyén. Távol vannak minden lakott területtől, elszánt szabadságharcosok vadásznak rájuk, és a kapcsolatuknak olyan próbát kell kiállnia, mint még soha. Nem számíthatnak másra, mint a fénykardjukra, és az Erő sötét oldalára. A Sith Nagyuraknak el kell dönteniük, hogy győztes szövetségesek akarnak-e lenni, vagy halálos ellenségek.

Leave Your Comment