Star Wars – Minden, ami Star Wars

2019-03-11   |   by admin

A könyv tartalma:

Daniel Wallace - Star Wars - Minden, ami Star Wars

Letöltés Star Wars – Minden, ami Star Wars könyvet pdf, epub és mobi

Star Wars – Minden, ami Star Wars.pdf
Star Wars – Minden, ami Star Wars.epub
Star Wars – Minden, ami Star Wars.mobi


  • Kolibri Kiadó
  • Gyermek és ifjúsági
  • 320 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9786155501944
  • Cikkszám: 1042513
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Star Wars – Minden, ami Star Wars

Töltse le az ingyenes PDF Star Wars – Minden, ami Star Wars fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Star Wars – Minden, ami Star Wars PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Star Wars – Minden, ami Star Wars (pdf, epub és mobi)

Star Wars – Minden, ami Star Wars leírása

,,Ha tudod, ki Ric Olié, a sando vízi szörny, a Slave I, Varykino, IG–88, Lobot és az ewokok, bizonyára Star Wars rajongó vagy. Az is figyelemre méltó, ha csupán ismerősek ezek a nevek, hiszen egyiket sem említik a Star Wars filmekben…
Számos idegen lényt, droidot, űrhajót, fegyvert és helyszínt soha nem azonosítottak a filmekben, így nehézséget okozhat a rajongóknak, hogy minden részletében megismerhessék a Star Wars univerzumát. 
Szerencsére a Minden, ami Star Wars írói itt vannak, hogy segítsenek. Ellentétben az eddig kiadott hasonló típusú Star Wars könyvekkel, ez a fotókban és illusztrációkban gazdag gyűjtemény bemutat minden szereplőt, lényt, járművet, készüléket és helyszínt, mely felbukkan a filmekben. A könyv a filmek mellett a Star Wars: A klónok háborúja és a Star Wars Lázadók eseményeit is feldolgozza.
Ha ismered a Star Warst, könnyedén megtalálhatod benne, amire éppen kíváncsi vagy. Ha új vagy még a Star Wars galaxisában, bátran ajánlom, hogy vedd magad mellé a könyvet, miközben nézed a filmeket és sorozatokat. Nemsokára te is Star Wars szakértő leszel!” Ryder Widham

Leave Your Comment