Star Wars – Bolygók és helyszínek

2019-06-13   |   by admin

A könyv tartalma:

Star Wars - Bolygók és helyszínek

Letöltés Star Wars – Bolygók és helyszínek könyvet pdf, epub és mobi

Star Wars – Bolygók és helyszínek.pdf
Star Wars – Bolygók és helyszínek.epub
Star Wars – Bolygók és helyszínek.mobi


A könyv részletei Star Wars – Bolygók és helyszínek

Töltse le az ingyenes PDF Star Wars – Bolygók és helyszínek fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Star Wars – Bolygók és helyszínek PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Star Wars – Bolygók és helyszínek (pdf, epub és mobi)

Star Wars – Bolygók és helyszínek leírása

TELJES KÖRŰ KÉPES ÚTMUTATÓ A STAR WARS-SAGA HELYSZÍNEIHEZ

A Star Wars messzi-messzi galaxisának bolygóit, városait és csatáit tartalmazó kötet bemutatja a Star Wars VII.: Az ébredő Erő helyszíneit és főbb cselekményét.

Több mint 50 elképesztően részletes keresztmetszet kelti életre a Star Wars történetének ikonikussá vált színtereit Mos Espa Nagy Arénájától kezdve a coruscanti Jedi Templomon át a Larsfarmig és Jabba palotájáig. A Star Wars VII.: Az ébredő Erő legfontosabb helyszíneire nyolc, különleges gondossággal készült művészi ábra kalauzol el, bepillantást engedve a Jakku sivatagos világába, Maz Kanata kastélyába és a Csillagpusztító Bázis felépítésébe.

A lélegzetelállítóan kidolgozott rajzok most megmutatják mindazt, amit a mozivászon elrejtett.

Leave Your Comment