Star Wars: Az utolsó Jedik – filmregény

2019-04-15   |   by admin

A könyv tartalma:

Jason Fry - Star Wars: Az utolsó Jedik – filmregény

Letöltés Star Wars: Az utolsó Jedik – filmregény könyvet pdf, epub és mobi

Star Wars: Az utolsó Jedik – filmregény.pdf
Star Wars: Az utolsó Jedik – filmregény.epub
Star Wars: Az utolsó Jedik – filmregény.mobi


A könyv részletei Star Wars: Az utolsó Jedik – filmregény

Töltse le az ingyenes PDF Star Wars: Az utolsó Jedik – filmregény fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Star Wars: Az utolsó Jedik – filmregény PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Star Wars: Az utolsó Jedik – filmregény (pdf, epub és mobi)

Star Wars: Az utolsó Jedik – filmregény leírása

Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban….

A Rian Johnson rendezőtől kapott információk segítségével a Star Wars: Az utolsó Jedik című regényében Jason Fry kibővítette a filmben látható történetet olyan jelenetekkel, amelyek alternatív forgatókönyv-változatokból származnak, illetve kiegészítette a történetet a filmből kimaradt egyéb elemekkel.

A Birodalom hamvaiból új veszélyforrás emelkedik ki: a könyörtelen Első Rend. Szerencsére új hősök is felbukkannak, akik fegyvert ragadnak, és akár az életüket is hajlandóak kockáztatni a galaxis lakóinak szabadságáért. Rey, az Erő-érzékeny árva; Finn, az egykori rohamosztagos; és Poe Dameron, a bátor X-szárnyú pilóta és még sokan mások összegyűlnek, hogy Leia Organa tábornok és az Ellenállás oldalán küzdhessenek. Ám az Első Rend parancsnokának, Snoke legfőbb vezérnek, és az ő végrehajtójának, Kylo Rennek óriási hadsereg és pusztító tűzerő áll a rendelkezésére és a fény bajnokaira talán a teljes megsemmisülés vár. Egyetlen reményük maradt csupán: az eltűnt legenda, Luke Skywalker Jedi mester…

A Star Wars: Az utolsó Jedik ott kezdődik, ahol a Star Wars: Az ébredő Erő véget ért. A fény és a sötétség küzdelme újra a tetőfokára hág, és eddig ismeretlen területekre is kiterjed.

Leave Your Comment