Star Wars: A mandalori páncél

2019-04-12   |   by admin

A könyv tartalma:

K. W. Jeter - Star Wars: A mandalori páncél

Letöltés Star Wars: A mandalori páncél könyvet pdf, epub és mobi

Star Wars: A mandalori páncél.pdf
Star Wars: A mandalori páncél.epub
Star Wars: A mandalori páncél.mobi


A könyv részletei Star Wars: A mandalori páncél

Töltse le az ingyenes PDF Star Wars: A mandalori páncél fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Star Wars: A mandalori páncél PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Star Wars: A mandalori páncél (pdf, epub és mobi)

Star Wars: A mandalori páncél leírása

Ő a legfélelmetesebb és legsikeresebb fejvadász az egész galaxisban. Boba Fett neve még a legkeményebb bűnözőkben is rettegést kelt. Ám most szembe kell néznie pályafutása leghalálosabb fenyegetésével – háborút kell indítania legveszélyesebb ellenfeleivel szemben.

Miközben a lázadók erőt gyűjtenek, Xizor herceg fortélyos tervet javasol a császárnak és Darth Vadernek: zúzzák szét a Fejvadászok Ligáját szembefordítva egymással annak tagjait. Csak a legjobbak és a legkíméletlenebbek maradnak életben, őket pedig majd felhasználhatják a lázadók ellen. Ezt a feladatot épp a független Boba Fettnek találták ki, aki azonnal lecsap a lehetőségre, hogy elpusztítsa riválisait. Azonban Fett hamarosan rádöbben, hogy ez egy csalárd játék, mivel ő maga is gyilkos merényletek, sötét összeesküvések célpontjává válik. Boba Fett azonban mindig elsőként lép. És ebben a játszmában nem is érheti be kevesebbel, mert a vesztes sorsa: halál…

Leave Your Comment