Sorsfordulások rítusai a székely-magyaroknál I. – Szeretet fogott el a gyermek iránt

2019-02-14   |   by admin

A könyv tartalma:

Balázs Lajos - Sorsfordulások rítusai a székely-magyaroknál I. - Szeretet fogott el a gyermek iránt

Letöltés Sorsfordulások rítusai a székely-magyaroknál I. – Szeretet fogott el a gyermek iránt könyvet pdf, epub és mobi

Sorsfordulások rítusai a székely-magyaroknál I. – Szeretet fogott el a gyermek iránt.pdf
Sorsfordulások rítusai a székely-magyaroknál I. – Szeretet fogott el a gyermek iránt.epub
Sorsfordulások rítusai a székely-magyaroknál I. – Szeretet fogott el a gyermek iránt.mobi


A könyv részletei Sorsfordulások rítusai a székely-magyaroknál I. – Szeretet fogott el a gyermek iránt

Töltse le az ingyenes PDF Sorsfordulások rítusai a székely-magyaroknál I. – Szeretet fogott el a gyermek iránt fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Sorsfordulások rítusai a székely-magyaroknál I. – Szeretet fogott el a gyermek iránt PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Sorsfordulások rítusai a székely-magyaroknál I. – Szeretet fogott el a gyermek iránt (pdf, epub és mobi)

Sorsfordulások rítusai a székely-magyaroknál I. – Szeretet fogott el a gyermek iránt leírása

A születés szokásvilágának szentelt könyvemet a megismerés könyvének tekintem, mely azt veszi számba, hogy milyen fajta tapasztalati tudást aktivizáltak egy paraszti közösségben a gyermek jövetelére, társadalmi, lelki, szellemi fogadtatására. Megrendítő tudásról van szó, amit saját belső kényszerből, a hagyományozódás által rakosgattak össze. A fogamzás pillanatától a beavatásig tartó, minden részletre kiterjedő és megoldást kínáló műveltség csak látszatra csíkszentdomokosi: sajátos, lokális megnyilvánulása a magyar nép kultúrájának. Alapvető felismerései ugyanakkor egyetemesek. (Balázs Lajos)

Leave Your Comment