Sorsfordító pillanatok

2019-04-02   |   by admin

A könyv tartalma:

Bill Johnson - Sorsfordító pillanatok

Letöltés Sorsfordító pillanatok könyvet pdf, epub és mobi

Sorsfordító pillanatok.pdf
Sorsfordító pillanatok.epub
Sorsfordító pillanatok.mobi


  • Immanuel Alapítvány
  • Vallás, mitológia
  • 342 oldal
  • Kötés: puha
  • ISBN: 9786155246661
  • Cikkszám: 1052047
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Sorsfordító pillanatok

Töltse le az ingyenes PDF Sorsfordító pillanatok fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Sorsfordító pillanatok PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Sorsfordító pillanatok (pdf, epub és mobi)

Sorsfordító pillanatok leírása

Prófétai kenet napjaink számára.
A Sorsfordító pillanatok magával ragadó bepillantás Istenmeglepő módszereibe, melyek által hétköznapi embereket használt a történelem megváltoztatására.
Ugyanakkor túlmutat a történelmen – megvilágítja a jelent, és felfedi a jövőt. Ez a prófétikus szellemiségű könyv föltárja, hogy Isten miként kíván működni mindannyiunk életében, hogy beteljesítse terveit ma, holnap és az eljövendő évek során.
A szerző sok jól ismert ébredési vezető jellemvonására és munkájára vet fényt – John Wesley, Charles Finney, Dwight L. Moody, Maria Woodworth-Etter, Carrie Judd Montgomery, Smith Wigglesworth, John G. Lake, Evan Roberts, Rees Howells, Aimee Semple McPherson, Kathryn Kuhlman, Randy Clark és Heidi Baker ezek a személyek.
Kifejti, milyen hatással lehetnek ma az életünkre, miközben az élettörténetükön keresztül feltáruló életeket megváltoztató igazságokra reagálunk. Erő van abban, ha megismerjük olyan férfiak és nők életbizonyságait, akik egy sorsfordító pillanatban megtapasztalták Istent, és az életükre vonatkozó páratlan elhívásra igent mondtak. Arra ösztönöz ez az erő, hogy oly módon szomjazzunk Isten után, ami bennünket is összehoz Vele, s az a találkozás azután a “lehetetlen” világába röpítsen bennünket, és képessé tegyen arra, hogy nagyobb mértékben betöltsük, amire rendeltettünk.
Olvasd várakozással ezt a könyvet, és csak figyeld, mi történik!

Leave Your Comment