Smoothie-könyv

2019-04-24   |   by admin

A könyv tartalma:

Christine Bailey - Smoothie-könyv

Letöltés Smoothie-könyv könyvet pdf, epub és mobi

Smoothie-könyv.pdf
Smoothie-könyv.epub
Smoothie-könyv.mobi


  • Bioenergetic Kiadó Kft.
  • Életmód
  • 160 oldal
  • Kötés: puhatáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789639652132
  • Cikkszám: 1036125
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Smoothie-könyv

Töltse le az ingyenes PDF Smoothie-könyv fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Smoothie-könyv PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Smoothie-könyv (pdf, epub és mobi)

Smoothie-könyv leírása

Sokszor érzed magad kimerültnek és szükséged van egy kis pluszenergiára? Karcsúbb alakra, feszesebb, kisimult arcbőrre vágysz? Szeretnél tenni valamit az egészségedért, vagy egyszerűen csak fel akarod turbózni magad? Ha a válaszod igen, akkor a smoothie-kat neked találták ki! Elkészítésük gyors és egyszerű, és rendszeres fogyasztásukkal megőrizheted egészségedet, megfiatalíthatod szervezetedet.
A könyvben található receptek magas tápanyagtartalmú hozzávalói között megtalálhatóak különféle gyógynövények, magvak, algák, zöldségek, gyümölcsök, erjesztett italok, egészséges zsírok és olajok, amelyekből akár már egy-két teáskanálnyi is táplálja és energiával látja el a szervezetünket.
A bevezetőből megismerhetjük az egyes hozzávalók jótékony hatását, a könyv végében található áttekintésből pedig pillanatok alatt kiválaszthatjuk a 115 tápláló és jóízű recept közül azt, amelyik a fogyásban vagy a méregtelenítésben segít, növeli az energiaszintünket, erősíti az immunrendszerünket, támogatja az agyműködést, vagy segít, hogy ragyogóan nézzünk ki. A könyv méregtelenítő hétvége programját is tartalmazza, amelynek segítségével megtehetjük az első lépést afelé, hogy nagyszerűen érezzük magunkat a bőrünkben.

Leave Your Comment