SMINK lányoknak, fiúknak

2019-08-05   |   by admin

A könyv tartalma:

Sándor Kinga - SMINK lányoknak, fiúknak

Letöltés SMINK lányoknak, fiúknak könyvet pdf, epub és mobi

SMINK lányoknak, fiúknak.pdf
SMINK lányoknak, fiúknak.epub
SMINK lányoknak, fiúknak.mobi


  • Garbo Kiadó
  • Életmód
  • 64 oldal
  • Kötés: cérnafűzött ragasztókötés
  • ISBN: 9786155007705
  • Cikkszám: 1034104
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei SMINK lányoknak, fiúknak

Töltse le az ingyenes PDF SMINK lányoknak, fiúknak fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A SMINK lányoknak, fiúknak PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés SMINK lányoknak, fiúknak (pdf, epub és mobi)

SMINK lányoknak, fiúknak leírása

“Ez a könyv neked készült, ha azt szeretnéd megtanulni, hogyan sminkeld ki saját magad.
Nincsenek benne érthetetlen szakmai kifejezések, egyszerűen, lépésről lépésre haladunk – együtt -, mert amikor írtam, elképzeltem, hogy ott állsz mellettem.
Láttam már sok, nagyon szép sminkes könyvet, bennük szebbnél szebb sminkeket, olyan szerzőktől, akiktől magam is csak tanulhatnék. Azt tapasztaltam, inkább arról szólnak, hogy mit tud, aki írta. Sokszor még számomra sem derült ki, hogyan is készül az adott smink.
Azt szeretném, ha a túlságosan sok információ és ismeretlen kifejezés nem bizonytalanítaná el azt, akinek még nincs nagy gyakorlata.
Ebben a könyvben olyan alap-, szépítő jellegű sminket találsz, amit bárki viselhet. Mindegy, hogy tizenévesen az első randira készülsz, vagy vezető beosztásban több embert irányítasz…
Lehetsz bárki.
A szem- és arcformával sem kell bajlódnod, ez a smink minden esetben megállja a helyét, mert egyszerű. Ezért nagyszerű.

Kedves fiúk!
Rólatok sem feledkeztem el. Mindnyájan találtok hasznos információkat a bőrtípusokról, bőrápolásról, az alapozók fajtáiról, hogy könnyebben kiismerjétek magatokat a – szerencsére – széles kínálat között, és megtaláljátok a nektek megfelelő termékeket.

Remélem, ez a könyv hamarosan szamárfüles lesz, és maszatos némi alapozótól, mert használod. Amikor már tudod alkalmazni, és rutinból mennek a mozdulatok, akkor felteheted a könyvespolcra – és várhatod a következő részt! Abban, erre az alaptudásra építkezve, még különlegesebb technikákkal még csodásabb sminket készíthetsz magadnak.” (a Szerző)

Leave Your Comment