Slammed – Szívcsapás

2019-08-09   |   by admin

A könyv tartalma:

Colleen Hoover - Slammed - Szívcsapás

Letöltés Slammed – Szívcsapás könyvet pdf, epub és mobi

Slammed – Szívcsapás.pdf
Slammed – Szívcsapás.epub
Slammed – Szívcsapás.mobi


A könyv részletei Slammed – Szívcsapás

Töltse le az ingyenes PDF Slammed – Szívcsapás fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Slammed – Szívcsapás PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Slammed – Szívcsapás (pdf, epub és mobi)

Slammed – Szívcsapás leírása

Apja váratlan halála után a tizennyolc éves Layken lesz édesanyja és öccse legfőbb támasza. Bár kifelé erősnek mutatkozik, valójában teljesen reményvesztetté válik.
Ekkor lép be életében egy fiatalember, aki mindent megváltoztat. Az ország másik végébe költőző Layken megismerkedik új szomszédjával, a huszonegy éves, jóképű Will-lel, aki szenvedélyesen rajong a slam költészet iránt. A fiatalok hamar egymásra találnak, és a lányban újra feléled a remény.
Csakhogy egy megdöbbentő felfedezés már az első csodálatos randevú után kettejük közé áll. Ettől fogva minden találkozás fájdalmassá válik számukra. Meg kell találniuk az egyensúlyt az egymás iránt táplált érzelmek és az őket szétszakítani akaró erők között.

Leave Your Comment