Sky kapitány és a holnap világa DVD

2019-07-17   |   by admin

A könyv tartalma:

Kerry Conran - Sky kapitány és a holnap világa DVD

Letöltés Sky kapitány és a holnap világa DVD könyvet pdf, epub és mobi

Sky kapitány és a holnap világa DVD.pdf
Sky kapitány és a holnap világa DVD.epub
Sky kapitány és a holnap világa DVD.mobi


  • Fibit Media Kft.
  • Fantasy
  • 103 oldal
  • Kötés:
  • ISBN: 5999545584005
  • Cikkszám: 1053162
  • Nyelv: magyar 5.1, angol 2.

A könyv részletei Sky kapitány és a holnap világa DVD

Töltse le az ingyenes PDF Sky kapitány és a holnap világa DVD fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Sky kapitány és a holnap világa DVD PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Sky kapitány és a holnap világa DVD (pdf, epub és mobi)

Sky kapitány és a holnap világa DVD leírása

Híres tudósok tűnnek el titokzatos módon, szerte a világon. Hamarosan halálosan félelmetes, óriási robotok jelennek meg s tipornak szét mindent New York utcáin, autókat hajigálva és épületeket zúzva pozdorjává, kisvártatva pedig a Hindenburg III nevű, gigantikus léghajó landol az Empire State Building tetején.
E sorozatos rejtélynek ügyében kezd el nyomozni Polly Perkins (Gwyneth Paltrow), a Chronicle riportere, aki régi szerelmét, a Sky kapitánynak nevezett, bravúros képességű és vakmerő Joseph Sullivant (Jude Law) is megnyeri az ügynek.
Polly és Sky Kapitány útjuk során a Himalája hegyláncai között egy robbanószerekkel behálózott, óriási jégbarlang csapdájába esnek, később Shangri-La csendes és nyugodalmas völgyébe vetődnek, majd rémisztő repülő szerkezetekkel keverednek harcba, utóbb sikeresen landolnak a több ezer méter magasságban lebegő, mozgó léghajóra, és részük van a víz alatti repülés csodálatos élményében is. Céljuk Dr. Totenkopf hollétének felkutatása, mert ez az ördögi elme az értelmi szerzője a világ elpusztítását célzó őrült tervnek.
Veszélyes missziójukban segít nekik egy csak nőkből álló, vízi- és szárazföldi kombinált hadműveletekre kiképzett század és bátor parancsnokuk, Franky Cook (Angelina Jolie), valamint a műszaki zseni Dex (Giovanni Ribisi) is. Lehet, hogy Polly Perkins és Sky Kapitány az egyedüli remény bolygónk számára? Vajon időben megtalálja-e két bátor lélek a ravasz és megfoghatatlan Totenkopfot?

Leave Your Comment