Siege and Storm – Ostrom és vihar

2019-02-26   |   by admin

A könyv tartalma:

Leigh Bardugo - Siege and Storm - Ostrom és vihar

Letöltés Siege and Storm – Ostrom és vihar könyvet pdf, epub és mobi

Siege and Storm – Ostrom és vihar.pdf
Siege and Storm – Ostrom és vihar.epub
Siege and Storm – Ostrom és vihar.mobi


A könyv részletei Siege and Storm – Ostrom és vihar

Töltse le az ingyenes PDF Siege and Storm – Ostrom és vihar fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Siege and Storm – Ostrom és vihar PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Siege and Storm – Ostrom és vihar (pdf, epub és mobi)

Siege and Storm – Ostrom és vihar leírása

“A sötétség nem hal meg soha.

Az Igaz-tengeren át menekülő Alina, akit kísértenek a Zónában meggyilkoltak szellemei, új életet kezd Mallal egy ismeretlen földön, miközben igyekszik titokban tartani napidéző voltát. Ám sokáig nem hagyhatja maga mögött sem a múltját, sem a sorsát.
Az Éjúr rettenetes új hatalom birtokában hagyta el az Árnyzónát, és veszedelmes tervet sző, ami a végsőkig próbára teszi a természeti világ határait. Alina egy hírhedt kalóz segítségével visszatér a szeretett országba, hogy elszántan szembeszálljon a Ravkára törő erőkkel. De a ahogy hatalma növekszik, Alina úgy süllyed egyre mélyebbre a tiltott mágiába és az Éjúr játszmájába, és távolodik el egyre jobban Maltól. Választania kell hazája, a hatalom és a szerelem között, amiről mindig úgy hitte, az vezérli különben azt kockáztatja, hogy mindent elveszít a közelgő viharban.”

Leave Your Comment