Sherlock Holmes: Lélekdoboz

2019-07-22   |   by admin

A könyv tartalma:

Szántai Zsolt - Sherlock Holmes: Lélekdoboz

Letöltés Sherlock Holmes: Lélekdoboz könyvet pdf, epub és mobi

Sherlock Holmes: Lélekdoboz.pdf
Sherlock Holmes: Lélekdoboz.epub
Sherlock Holmes: Lélekdoboz.mobi


  • Szukits könyvkiadó
  • Szórakoztató irodalom
  • 268 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9789634974499
  • Cikkszám: 1062760
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Sherlock Holmes: Lélekdoboz

Töltse le az ingyenes PDF Sherlock Holmes: Lélekdoboz fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Sherlock Holmes: Lélekdoboz PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Sherlock Holmes: Lélekdoboz (pdf, epub és mobi)

Sherlock Holmes: Lélekdoboz leírása

1915 ​nyarán, miközben ellenséges zeppelinek támadják Londont, néhány hangadó brit politikus furcsa körülmények között leli halálát. Egy parlamenti képviselő, miután a németek mellett kampányolt, meztelenül a Temzébe veti magát. Egy tekintélyes katonai tanácsadó az ellenség oldalára áll, és amellett érvel, hogy Nagy-Britannia hódoljon be a császárnak, majd kisétál az állatkertbe, és bemászik a tigrisketrecbe. Egy híres szüfrazsett váratlanul kijelenti, hogy a nők egyenjogúsítása balgaság, ezt követően a száguldó vonat elé lép. A furcsa események egyre szaporodnak, a kormány pedig tanácstalan. Csupán Mycroft Holmes tudja, kihez lehetne segítségért fordulni. Üzenetet küld Sussexbe, a világtól visszavonultan, kedvteléseinek élő öccsének.
Sherlock Holmes és Dr. Watson nekilát a bizarr halálesetek felderítésének. Eleinte úgy tűnik, egy különös társaság és egy fantasztikus találmány környezetében kell keresniük a megoldást, de mint oly sokszor, most is kiderül, hogy a háttérben sokkal hátborzongatóbb rejtélyek lappanganak, mint azt bárki sejtené…

Sherlock Holmes alakját Arthur Conan Doyle teremtette meg 1887-ben. A híres detektív olyan népszerűségre tett szert, hogy a szerző halála után számos író folytatta a kalandok sorát. Könyvsorozatunkkal a magyar olvasók számára is szeretnénk néhányat elérhetővé tenni néhányat a legjobb történetek közül.

Leave Your Comment