Seveneves – A hét Éva

2019-08-13   |   by admin

A könyv tartalma:

Neal Stephenson - Seveneves - A hét Éva

Letöltés Seveneves – A hét Éva könyvet pdf, epub és mobi

Seveneves – A hét Éva.pdf
Seveneves – A hét Éva.epub
Seveneves – A hét Éva.mobi


  • Fumax Kft.
  • Sci-fi
  • 848 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9786155514456
  • Cikkszám: 1045841
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Seveneves – A hét Éva

Töltse le az ingyenes PDF Seveneves – A hét Éva fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Seveneves – A hét Éva PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Seveneves – A hét Éva (pdf, epub és mobi)

Seveneves – A hét Éva leírása

Hetekig a New York Times bestseller listáján!

2015 legjelentősebb sci-fi megjelenése..!

„A Hold mindenféle előjel és látható ok nélkül robbant fel.”

A Föld napjai meg vannak számlálva. A világ nemzetei az elkerülhetetlennel és a vészesen fogyó idővel versengve összefognak, hogy nagyszabású tervet dolgozzanak ki az emberiség megmentésére – messze a légkör felett, a bolygóközi űrben.

A maroknyi, gondosan kiválasztott túlélőnek előre nem látott technikai veszélyekkel és kihívásokkal, újabb és újabb katasztrófákkal kell szembenéznie. A könyörtelen univerzum a végsőkig próbára teszi találékonyságukat és felkészültségüket az űrben lebegő törékeny komplexumban, amely az emberi faj túlélésének utolsó záloga.

Azonban mégis az emberi természet árnyoldalai és kiszámíthatatlansága válik végső próbatételükké. A  Nemzetközi Űrállomás legénységének önmagát kell legyőznie igazán. A kozmikus kataklizma és az eltelt évszázadok alatt a felismerhetetlenségig összeégett anyabolygó pedig türelmesen vár a visszatérésükre…

A Hét Éva pedig válaszol hívására.

Neal Stephenson nem csupán író, hanem elismert tudós szaktekintély is: többek között az Amazon alapítója, a futurista Jeff Bezos Blue Origin cégénél is dolgozott, ahol a szuborbitális pályára való utazás módszereit segített kidolgozni. Jelen kötetben A marsihoz hasonlóan létező, és precíz tudományos tényekből indult ki, amelyeket közérthetően interpretál.

A tudományos fantasztikumot filozófiával, technikai leírásokkal, pszichológiával és magas irodalommal vegyíti ebben a rendkívül ötletgazdag regényben, amelynek jövőképe egyszerre különleges és hátborzongatóan ismerős.

Neal Stephenson a Hugo díj birtokosa és többszörös  Clarke Award, illetve ötszörös Locus SF Award díjnyertes, káprázatos képzelőerejű írózseni.

Leave Your Comment