Segítség, Youtube-sztár lettem!

2019-03-29   |   by admin

A könyv tartalma:

Marni Bates - Segítség, Youtube-sztár lettem!

Letöltés Segítség, Youtube-sztár lettem! könyvet pdf, epub és mobi

Segítség, Youtube-sztár lettem!.pdf
Segítség, Youtube-sztár lettem!.epub
Segítség, Youtube-sztár lettem!.mobi


A könyv részletei Segítség, Youtube-sztár lettem!

Töltse le az ingyenes PDF Segítség, Youtube-sztár lettem! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Segítség, Youtube-sztár lettem! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Segítség, Youtube-sztár lettem! (pdf, epub és mobi)

Segítség, Youtube-sztár lettem! leírása

Ismertnek lenni nagyon menő, ugye? Tévedés! A tizenhét éves Mackenzie-t például egyáltalán nem zavarja, hogy két barátján kívül a többi diák csak akkor vesz tudomást a létezéséről, ha a leckéjüket kell megírnia. Szóval igazi lúzer.

Ám a békés névtelenségnek vége, amikor hátizsákjával véletlenül padlóra küldi az egyik izomagyú focistát, sőt egy hisztirohammal kombinált újraélesztést is bemutat a fél suli előtt… A kínos jelenetről készített videó azonnal fölkerül a YouTube-ra, és több millió kommentelő, meg persze az egész gimi Mackenzie-n röhög. De amikor egy népszerű rockbanda klipet készít a felvételről, a lány egy csapásra sztár lesz. A szerelemben viszont ugyanolyan lúzer, mint volt. Mert mi van, ha túl későn jön rá, hogy a nagy médiacirkusz közben elszalasztotta a tökéletes srácot, akinek egyáltalán nem kellett a felhajtás ahhoz, hogy észrevegye őt…

Leave Your Comment