Seeker – Klánok háborúja 1

2019-04-24   |   by admin

A könyv tartalma:

Arwen Elys Dayton - Seeker - Klánok háborúja 1

Letöltés Seeker – Klánok háborúja 1 könyvet pdf, epub és mobi

Seeker – Klánok háborúja 1.pdf
Seeker – Klánok háborúja 1.epub
Seeker – Klánok háborúja 1.mobi


  • Libri Könyvkiadó Kft
  • Fantasy
  • 448 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789633106099
  • Cikkszám: 1036624
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Seeker – Klánok háborúja 1

Töltse le az ingyenes PDF Seeker – Klánok háborúja 1 fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Seeker – Klánok háborúja 1 PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Seeker – Klánok háborúja 1 (pdf, epub és mobi)

Seeker – Klánok háborúja 1 leírása

Azon az éjszakán, amikor Quin Kincaid felesküszik Keresőnek, új történet kezdődik a számára. Már nem kislány többé, mesterei jól felkészítették, hogy kiálljon minden próbát, harcoljon a becsületért és az igazságért a sötétség ellen. Két életre szóló barátja, Shinobu és John is megértek a próbákra. Az egyikük reménytelenül szerelmes a lányba, a másik titokban találkozgat vele.
Az eskü éjszakáján azonban minden rosszul sül el Quin számára A családja becsapja, a szerelme elárulja, és még az is kiderül, hogy a Keresők nem az ártatlanok és gyengék védelmezői, hanem kegyetlen bérgyilkosok.
Quin története téren és időn át száguld velünk a középkori Skóciából a távoli jövőbe, drogbárók, lidércek, harcosok és gyógyítók között, ahol a mindent elsöprő fegyver, az athame megszerzéséért vívott harc kezdődik. Odaát.
Arwen Elys Dayton hónapokat töltött anyaggyűjtéssel a Klánok háborúja első kötetéhez. A gízai piramisoktól Hongkong felhőkarcolóin át a Skót-felföldön álló romos kastélyokig a regény összes helyszínét bejárta. Jelenleg férjével és három gyermekükkel az USA-ban él, és a trilógia újabb kötetén dolgozik. A Seeker filmváltozata hamarosan a mozikban is látható lesz.
Katniss és Tris kedvenc könyve lenne.

Leave Your Comment