S.T.A.L.K.E.R. – Katasztrófa sújtotta terület

2019-08-09   |   by admin

A könyv tartalma:

Vaszilij Orehov - S.T.A.L.K.E.R. - Katasztrófa sújtotta terület

Letöltés S.T.A.L.K.E.R. – Katasztrófa sújtotta terület könyvet pdf, epub és mobi

S.T.A.L.K.E.R. – Katasztrófa sújtotta terület.pdf
S.T.A.L.K.E.R. – Katasztrófa sújtotta terület.epub
S.T.A.L.K.E.R. – Katasztrófa sújtotta terület.mobi


  • Metropolis Media Group Kft.
  • Sci-fi
  • 361 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9786155628177
  • Cikkszám: 1057608
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei S.T.A.L.K.E.R. – Katasztrófa sújtotta terület

Töltse le az ingyenes PDF S.T.A.L.K.E.R. – Katasztrófa sújtotta terület fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A S.T.A.L.K.E.R. – Katasztrófa sújtotta terület PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés S.T.A.L.K.E.R. – Katasztrófa sújtotta terület (pdf, epub és mobi)

S.T.A.L.K.E.R. – Katasztrófa sújtotta terület leírása

Hemul, a kommandós kiképzőből lett stalker rosszul tűri, ha csapata nem az elvárásai szerint viselkedik. Ám mivel kockázatos küldetéseiért kapott pénze rendszerint kifolyik a keze közül, most mégis kénytelen kísérőül szegődni egy csoport extrém kalandokat kereső, öntörvényű turista mellé. A Zóna azonban nem az a hely, ahová önfeledt szafarikra járhat az ember.
A vadásztúra ígéretesen indul, ám a mutánsoktól hemzsegő vidék korántsem veszélytelen. Az első összecsapások után a csapat tagjai arra is ráébrednek, hogy a legveszedelmesebb szörnyeknek olykor emberarcuk van. No persze olykor a turisták sem egyszerű turisták. De hogy az önként vállalt vesszőfutást ki ússza meg élve, ki juthat ki a Zónából – ha ki lehet még jutni belőle egyáltalán -, azt még egy tapasztalt stalker sem tudja előre megmondani.

Vaszilij Orehov lélegzetelállítóan pörgős akcióregényében kaland kalandot követ, és legfőbb tanulságként a szerző azt hirdeti: senki nem az, akinek elsőre mutatja magát. Miként ez a könyv sem. Látszólag kompakt, befejezett történet, de eláruljuk, hogy hamarosan érkezik a folytatás, majd pedig még egy kötet, mert így válik teljessé a trilógia.

Leave Your Comment