Rupáner-konyha – Bögrés sikerreceptek! Finomságok olcsón, könnyedén!

2019-07-04   |   by admin

A könyv tartalma:

Rupáner-Gallé Margó - Rupáner-konyha - Bögrés sikerreceptek! Finomságok olcsón, könnyedén!

Letöltés Rupáner-konyha – Bögrés sikerreceptek! Finomságok olcsón, könnyedén! könyvet pdf, epub és mobi

Rupáner-konyha – Bögrés sikerreceptek! Finomságok olcsón, könnyedén!.pdf
Rupáner-konyha – Bögrés sikerreceptek! Finomságok olcsón, könnyedén!.epub
Rupáner-konyha – Bögrés sikerreceptek! Finomságok olcsón, könnyedén!.mobi


  • ABA KÖNYVKIADÓ
  • Gasztronómia
  • 144 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9786155332708
  • Cikkszám: 1059135
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Rupáner-konyha – Bögrés sikerreceptek! Finomságok olcsón, könnyedén!

Töltse le az ingyenes PDF Rupáner-konyha – Bögrés sikerreceptek! Finomságok olcsón, könnyedén! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Rupáner-konyha – Bögrés sikerreceptek! Finomságok olcsón, könnyedén! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Rupáner-konyha – Bögrés sikerreceptek! Finomságok olcsón, könnyedén! (pdf, epub és mobi)

Rupáner-konyha – Bögrés sikerreceptek! Finomságok olcsón, könnyedén! leírása

Mi a Rupáner-konyha? Hát az a sok-sok gasztronómiai telitalálat, melyekkel a Lányok a kastélyból című romantikus kisregény-sorozat szerzőjeként megismert Rupáner-Gallé Margó az elmúlt két évben megörvendeztette rajongóinak immár százezres táborát. És ez az a hely, ahol létezik tíz perc alatt fánk és pizzatészta, ahol a lángost nem dagasztjuk és nem szívja meg magát olajjal, ahol a mézeskalács rögtön puha és rögtön süthető, a smarni nem ragad le, a palacsinta kicsusszan a serpenyőből, a húsleves pedig gyöngyözik…
“Az az igazság, hogy előbb lettem leleményes háziasszony, mint író, hiszen a családomról akkor is gondoskodnom kellett, amikor még csak az íróasztalomnak írtam. Gyorsan és egyszerűen kellett finomságokat előállítanom, hogy a két pici gyerek mellett amúgy is alig létező szabad óráimból egyet-egyet elcsenhessek az írásra. Na, így keletkeztek először a gyorsított, majd idővel a bögrés receptek” – nyilatkozta a szerző az egyik női magazinnak.
És mivel az eddig csak interneten közzétett receptjeinek némelyikét milliók látták, a szerző most elérkezettnek látta az időt, hogy ezrek által kipróbált és újabb bögrés ötleteit kötetbe gyűjtve is eljuttassa mindazokhoz, akik szeretik a pompás ízeket, de nem akarnak vagy nem tudnak órákat-napokat tölteni a házitündérkedéssel. Ezt a ritka esélyt nyújtja a Rupáner-konyha.

Leave Your Comment