Őrség és Alpokalja – Kerékpáros útikalauz

2019-05-21   |   by admin

A könyv tartalma:

Szokoly Miklósné - Őrség és Alpokalja - Kerékpáros útikalauz

Letöltés Őrség és Alpokalja – Kerékpáros útikalauz könyvet pdf, epub és mobi

Őrség és Alpokalja – Kerékpáros útikalauz.pdf
Őrség és Alpokalja – Kerékpáros útikalauz.epub
Őrség és Alpokalja – Kerékpáros útikalauz.mobi


  • Frigoria Könyvkiadó Kft.
  • Utazás
  • 118 oldal
  • Kötés: spirálozott
  • ISBN: 9789639586406
  • Cikkszám: 1046468
  • Nyelv: magyar-angol-német
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Őrség és Alpokalja – Kerékpáros útikalauz

Töltse le az ingyenes PDF Őrség és Alpokalja – Kerékpáros útikalauz fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Őrség és Alpokalja – Kerékpáros útikalauz PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Őrség és Alpokalja – Kerékpáros útikalauz (pdf, epub és mobi)

Őrség és Alpokalja – Kerékpáros útikalauz leírása

Őrség, Vasi-hegyhát, Kőszegi-hegység, Kemeneshát, Rába és Répce mente, Szombathely környéke. Négyszínnyomású térkép, 23 túraajánlat, háromnyelvű útikalauz; színes fotók, színes várostérképek.
Méretarány: 1:80 000

Az Őrség és az Alpokalja, valamint a közvetlen környéke az ország legnyugatibb tája.

Különleges népi emlékekben, természeti adottságokban és történelmi értékekben egyaránt bővelkedik, méltán népszerű hazai és nemzetközi idegenforgalmi célpont. Kiemelt jelentőségűek a nagy városok: a műemlékekben gazdag megyeszékhely, Szombathely; a történelmi értékű műemlékekkel büszkélkedő ékes kisváros, Kőszeg, az ország legnyugatibb városa Szentgotthárd, vagy a Batthyányak egykori székhelye, Körmend, de útikalauzunk a kisebb települések értékes látnivalóit is bemutatja. A gyógyfürdőzés szerelmesei kiváló gyógyfürdőket találnak Bükfürdőn és Sárváron. A szabad fürdőzést kedvelők a tavakban frissülhetnek föl.

A kerékpározás is kellemes a kerékpárbarát utakon és a kis forgalmú mellékutakon. Az ajánlott túrák útvonala Magyarország nyugati határszéle közelében, nagyrészt Vas, kis részben Zala és Győr-Moson-Sopron megyében, a viszonylag még érintetlen Őrség és az Alpokalja gyönyörű tájain, valamint a Kemenesháton és Kemenesalján vezet.

Leave Your Comment