Rózsaszirmú lány

2019-02-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Katie Fforde - Rózsaszirmú lány

Letöltés Rózsaszirmú lány könyvet pdf, epub és mobi

Rózsaszirmú lány.pdf
Rózsaszirmú lány.epub
Rózsaszirmú lány.mobi


A könyv részletei Rózsaszirmú lány

Töltse le az ingyenes PDF Rózsaszirmú lány fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Rózsaszirmú lány PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Rózsaszirmú lány (pdf, epub és mobi)

Rózsaszirmú lány leírása

A SZERELEMHEZ SOHA NINCS KÉSŐ 

A vadregényes Skócia kies szegletében egy idős úriember kisegítőt keres a birtokára. Caro Swansonnak kapóra jön a hirdetés, mert úgy érzi, ideje változtatni az életén. Amikor találkozik munkaadója fiával, Aleckel, Caro szíve nagyot dobban. Húsz évvel ezelőtt egy görög szigeten ugyanis már keresztezték egymás útját, és egy feledhetetlen estét töltöttek együtt. Vajon a férfi is emlékszik rá? 

Akkor elszalasztották a lehetőséget. Most azonban, amikor a birtok megmentése érdekében Londontól Dél-Franciaországig utaznak egy elveszettnek hitt, csodálatos parfüm nyomában, ismét felcsillan a remény. Hiszen hiába telt el több évtized a görögországi nyaralás óta, Alec még mindig érzi azt a bizonyos rózsaillatot… 

Romantika, humor, kedves, könnyen a szívünkbe zárható szereplők, valamint a “boldogan éltek, míg meg nem haltak” lehetősége – íme egy újabb tökéletes Katie Fforde-regény.

Leave Your Comment