Rövid válaszok a nagy kérdésekre

2019-08-14   |   by admin

A könyv tartalma:

Stephen Hawking - Rövid válaszok a nagy kérdésekre

Letöltés Rövid válaszok a nagy kérdésekre könyvet pdf, epub és mobi

Rövid válaszok a nagy kérdésekre.pdf
Rövid válaszok a nagy kérdésekre.epub
Rövid válaszok a nagy kérdésekre.mobi


  • Akkord Kiadó
  • Tudományos könyvek
  • 232 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789632521183
  • Cikkszám: 1070556
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Rövid válaszok a nagy kérdésekre

Töltse le az ingyenes PDF Rövid válaszok a nagy kérdésekre fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Rövid válaszok a nagy kérdésekre PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Rövid válaszok a nagy kérdésekre (pdf, epub és mobi)

Rövid válaszok a nagy kérdésekre leírása

A világhírű kozmológus, a világsikert aratott, Az idő rövid története írója ebben a zseniális, posztumusz munkájában az univerzum legátfogóbb kérdéseivel kapcsolatos gondolatait hagyja ránk.

Hogyan kezdődött az univerzum története? Fennmarad-e az emberiség a Földön? Van-e másutt is intelligens élet a Naprendszerünkön kívül? Túlszárnyal-e bennünket valamikor a mesterséges intelligencia?

Rendkívüli pályafutása során Stephen Hawking kiterjesztette az univerzumra vonatkozó ismereteinket, és lerántotta a leplet a mindenség több nagy titkáról. Bár tudományos munkáiban a fekete lyukakkal, a képzetes idővel és a párhuzamos történelmekkel fog-lalkozott, így gondolatai sokszor a végtelen világűr legtávolabbi mélységeiben kalandoztak, Hawking mégis szilárdan hitt abban, hogy a tudománynak döntő szerepe van földi problémáink megoldásában.

Most, amikor katasztrofális változásokkal nézünk szembe – az éghajlatváltozással, a fenyegető nukleáris háborúval és a mesterséges szuperintelligencia megjelenésével – Stephen Hawking az emberiséget foglalkoztató legsürgősebb kérdések felé fordította figyelmét.

Messze szárnyaló, intellektuálisan felvillanyozó, szenvedélyesen érvelő és a szerzőjére jellemző humorral átitatott könyv a Rövid válaszok a nagy kérdésekre. A történelem egyik legkiválóbb elméje utolsó könyvében személyes véleményét fejti ki azokról a kihívásokról, amelyekkel emberi fajként szembe kell néznünk, és arról, merre tart bolygónk.

Leave Your Comment