Rontásűzők 3. – A tündérköd

2019-02-27   |   by admin

A könyv tartalma:

Böszörményi Gyula - Rontásűzők 3. - A tündérköd

Letöltés Rontásűzők 3. – A tündérköd könyvet pdf, epub és mobi

Rontásűzők 3. – A tündérköd.pdf
Rontásűzők 3. – A tündérköd.epub
Rontásűzők 3. – A tündérköd.mobi


  • Könyvmolyképző Kiadó
  • Gyermek és ifjúsági
  • 544 oldal
  • Kötés: kemény táblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789632457307
  • Cikkszám: 1057258
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Rontásűzők 3. – A tündérköd

Töltse le az ingyenes PDF Rontásűzők 3. – A tündérköd fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Rontásűzők 3. – A tündérköd PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Rontásűzők 3. – A tündérköd (pdf, epub és mobi)

Rontásűzők 3. – A tündérköd leírása

2007-ben a rajongók nagy szomorúságára véget ért Réti Gergő, a sámántanonc kalandsorozata, melyből azóta sikeres musical is készült. Ám az új sorozat, a RONTÁSŰZŐK éppúgy az olvasók kedvencévé vált, mint nagy elődje. Az első kötetben, mely Az időkút címet kapta, Angelina és Endzsi, a különös ikerpár arra ébredt, hogy üldözött idegenné vált saját hazájában! A gyásznémber című folytatásban viszont a Pannon-tenger árasztotta el Magyarországot, s ráadásul az ikreknek Batu kán seregével, és a szerelem sokszor zavaros, érthetetlen és fájdalmas nehézségeivel is szembe kellett nézniük!

Most pedig itt a sorozat befejező része, melyben: „Endzsiék már csupán kétháznyira voltak a Bazalt utca 14-től, mikor a soron következő földrengés leverte őket a lábukról. Mély moraj, sivalkodó szirénák, sikoly, üvöltés, vonyítás, robajló és recsegő hangok töltötték be a világot. Az egyik villanyoszlop kifordult a helyéből, és szikrát hányó vezetékeit magával rántva az úttestre zuhant. A magasfeszültség eleven kígyókként rángatta-tekergette a fekete drótokat, míg végül a sarkon álló transzformátor iszonyú csattanással ki nem sült. A ragacsos, átláthatatlan, piszkossárga Köd lassan mindent elnyelt…”

S hogy mindehhez mi közük a tündéreknek, arra a választ a kezedben tartod!

Leave Your Comment