Risto Rapper és a rettenetes kolbász

2019-04-18   |   by admin

A könyv tartalma:

Sinikka Nopola - Risto Rapper és a rettenetes kolbász

Letöltés Risto Rapper és a rettenetes kolbász könyvet pdf, epub és mobi

Risto Rapper és a rettenetes kolbász.pdf
Risto Rapper és a rettenetes kolbász.epub
Risto Rapper és a rettenetes kolbász.mobi


  • Cerkabella Könyvek
  • Gyermek és ifjúsági
  • 96 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789639820180
  • Cikkszám: 1067955
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Sorozat: Risto Rapper

A könyv részletei Risto Rapper és a rettenetes kolbász

Töltse le az ingyenes PDF Risto Rapper és a rettenetes kolbász fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Risto Rapper és a rettenetes kolbász PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Risto Rapper és a rettenetes kolbász (pdf, epub és mobi)

Risto Rapper és a rettenetes kolbász leírása

Risto Rapper egy tíz év körüli fiú, akinek kedvenc időtöltése a dobolás és a rappelés.
Sorozatunk második kötetében Risto, bohókás nagynénjével Budapestre utazik.
Ha kíváncsiak vagytok az előzményekre, melegen ajánljuk a Risto sorozat első kötetét is, melynek címe: Ütött az óra, Risto Rapper!

Létezik egy olyan kolbász, amelynek láttán az ember különös állapotba kerül. Kiabálni kezd, remegés fogja el, végül ellenállhatatlan kényszert érez a menekülésre. Risto és Regina egy ilyen élmény következtében jutnak el életükben először külföldre, mégpedig Budapestre.
A nagyvárosban sokféle kalandba keverednek: szélhámosságra kényszerülnek, Regina kénytelen éttermi mosogatást vállalni, amikor pedig meg akar szökni, letartóztatják…
Mi lesz Ristóval Budapest forgatagában? Vajon meg tudja menteni a híres zongorista, Reino Rubinstein? Sikerül-e kiszabadítani Reginát?
Sinikka és Tiina Nopola a mai finn gyermekirodalom legkedveltebb szerzői közé tartoznak, több sikeres gyermekkönyv-sorozat fűzűdik a nevükhöz. Risto Rapper-sorozatuk rendkívüli népszerűségre tett szert Finnországban, több történetből színdarab illetve film is készült. A könyvet a magyar gyerekek által is kedvelt Tatu és Patu-sorozat szerzői, Aino Havukainen és Sami Toivonen illusztrálták.

Leave Your Comment