Rettenthetetlenek – leleplezők a Snowden-korszakban

2019-04-16   |   by admin

A könyv tartalma:

Mark Hertsgaard - Rettenthetetlenek – leleplezők a Snowden-korszakban

Letöltés Rettenthetetlenek – leleplezők a Snowden-korszakban könyvet pdf, epub és mobi

Rettenthetetlenek – leleplezők a Snowden-korszakban.pdf
Rettenthetetlenek – leleplezők a Snowden-korszakban.epub
Rettenthetetlenek – leleplezők a Snowden-korszakban.mobi


A könyv részletei Rettenthetetlenek – leleplezők a Snowden-korszakban

Töltse le az ingyenes PDF Rettenthetetlenek – leleplezők a Snowden-korszakban fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Rettenthetetlenek – leleplezők a Snowden-korszakban PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Rettenthetetlenek – leleplezők a Snowden-korszakban (pdf, epub és mobi)

Rettenthetetlenek – leleplezők a Snowden-korszakban leírása

A leleplezők a saját életüket teszik kockára azért, hogy megmentsék a miénket.

Ha olyan bennfentesek kongatják meg a vészharangot magas rangú személyekhez köthető valótlan állítások, törvénysértés vagy más bűncselekmények miatt –, mint Edward Snowden, volt nemzetbiztonsági hivatali elemző, Coleen Rowley egykori FBI-ügynök vagy Jeffrey Wigand, aki a nagy dohánygyárakról mondta ki a kínos igazságot, az rendkívül kedvezően érinti a társadalmat. Legyen szó bár kormányhivatalok kémkedéséről, nagyvállalatok emberéletet kioltó működéséről vagy természettudományos botrányról. Háborúk érnek véget, életveszélyes árukat vonnak ki a forgalomból, intellektuális bűnözőket dugnak rács mögé.

Maguk a leleplezők azonban általában igencsak pórul járnak.

Szinte mindannyian elveszítik az állásukat – és sokuknak tönkremegy a házassága, megrokkan az egészsége –, mivel nem hajlandók visszakozni az egyre féktelenebb hivatalos megtorlás láttán.

Nem is tudjuk, milyen sokkal tartozunk nekik.

Leave Your Comment