Retro – Újratöltve – Gyerekkorunk ízei és újragondolt változataik egy szakácskönyvben

2019-04-30   |   by admin

A könyv tartalma:

Csigó Zita - Retro - Újratöltve - Gyerekkorunk ízei és újragondolt változataik egy szakácskönyvben

Letöltés Retro – Újratöltve – Gyerekkorunk ízei és újragondolt változataik egy szakácskönyvben könyvet pdf, epub és mobi

Retro – Újratöltve – Gyerekkorunk ízei és újragondolt változataik egy szakácskönyvben.pdf
Retro – Újratöltve – Gyerekkorunk ízei és újragondolt változataik egy szakácskönyvben.epub
Retro – Újratöltve – Gyerekkorunk ízei és újragondolt változataik egy szakácskönyvben.mobi


  • Gastro Kiadó
  • Gasztronómia
  • 174 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789636354763
  • Cikkszám: 1038610
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Retro – Újratöltve – Gyerekkorunk ízei és újragondolt változataik egy szakácskönyvben

Töltse le az ingyenes PDF Retro – Újratöltve – Gyerekkorunk ízei és újragondolt változataik egy szakácskönyvben fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Retro – Újratöltve – Gyerekkorunk ízei és újragondolt változataik egy szakácskönyvben PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Retro – Újratöltve – Gyerekkorunk ízei és újragondolt változataik egy szakácskönyvben (pdf, epub és mobi)

Retro – Újratöltve – Gyerekkorunk ízei és újragondolt változataik egy szakácskönyvben leírása

Ki ne emlékezne a nagyszülőknél töltött gyermekkori nyarakra, és nagyanyáink tápláló, házias kosztjára, amitől egész napra való energiát nyertünk az önfeledt hancúrozáshoz? S kinek ne maradt volna emléke az iskolai menza sajátos ízvilágáról – akár jó, akár rossz -, mely mindennapi rendszerességével meghatározó élményként nyomta rá bélyegét az ízlelőbimbóinkra? Gyorsan változó életünk vajon képes volt-e elfeledtetni velünk ezeket az ízeket? Érezzük-e az erős késztetést egy-egy aroma hatására, hogy a ládafiából előkeressük mamánk szamárfüles receptes könyvét, és a múlt ízeivel nosztalgiázzunk? Kiadványunk olyan népszerű fogások elkészítését eleveníti fel, melyek a gulyáskommunizmus olcsó kisvendéglőitől a strandokig a menü szerves részét képezték. Ám nem csak erre vállalkozik. A régi recepteket a gasztronómia mai kihívásai szerint újradefiniálja, és egy modernebb köntösben is tálalja, mintegy szemléletesen mutatva be a hajdani ízek modern alternatíváját. Csigó Zita gyönyörű ételfotóin Szalisznyó Tibor és Kocsis Bálint konyhaművészete elevenedik meg – először felidézve a régi ételt, majd közvetlenül utána szembeállítva vele az újat.

Leave Your Comment