Rénszarvas-hegy és más történetek a peremlétről

2019-06-03   |   by admin

A könyv tartalma:

Karin Tidbeck - Rénszarvas-hegy és más történetek a peremlétről

Letöltés Rénszarvas-hegy és más történetek a peremlétről könyvet pdf, epub és mobi

Rénszarvas-hegy és más történetek a peremlétről.pdf
Rénszarvas-hegy és más történetek a peremlétről.epub
Rénszarvas-hegy és más történetek a peremlétről.mobi


A könyv részletei Rénszarvas-hegy és más történetek a peremlétről

Töltse le az ingyenes PDF Rénszarvas-hegy és más történetek a peremlétről fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Rénszarvas-hegy és más történetek a peremlétről PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Rénszarvas-hegy és más történetek a peremlétről (pdf, epub és mobi)

Rénszarvas-hegy és más történetek a peremlétről leírása

Egy díjnyertes novelláskötet Svédország legismertebb SFF szerzőjétől, aki méltó örököse Borges, Le Guin és Lovecraft munkásságának.

Egy gyermek egy konzervdobozba születik. Egy telefonközpontos a pokolban találja magát. Három nő valahol az időn túl lebeg. Meseszerű lények kísértenek csendes kis falvakat. Karin Tidbeck, a svéd szerző szürreális világaiban minden lehetséges. A kötetben található történetek nemcsak a hazájában, hanem világszerte meghódították a szépirodalmi sci-fi, a spekulatív fikció és az alternatív fantasy olvasóit, és olyan nagy írókat tudhatnak a rajongóiknak, mint Ann és Jeff VanderMeer, China Miéville vagy a néhai Ursula K. Le Guin.

Leave Your Comment