Rémségek cirkusza E-KÖNYV

2019-02-21   |   by admin

A könyv tartalma:

Rémségek cirkusza E-KÖNYV

Letöltés Rémségek cirkusza E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Rémségek cirkusza E-KÖNYV.pdf
Rémségek cirkusza E-KÖNYV.epub
Rémségek cirkusza E-KÖNYV.mobi


  • 237 oldal
  • eISBN: 9789634151432
  • Cikkszám: 1040513
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Rémségek cirkusza E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Rémségek cirkusza E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Rémségek cirkusza E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Rémségek cirkusza E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Rémségek cirkusza E-KÖNYV leírása

Darren Shan átlagos iskolásfiú mindaddig, amíg meghívást nem kap a rémségek cirkuszába, míg nem találkozik Madame Octával, az idomított pókkal… míg szemtől szembe nem kerül az éjszaka teremtményével… Darren és barátja, Steve, halálos csapdába esnek. Darrennek alkut kell kötnie az egyetlen személlyel, aki megmentheti Steve életét. Csakhogy ez a személy nem ember. Őt csak a vér érdekli.

“Lenyűgöző könyv… fordulatokban gazdag meséje felkelti az olvasó kíváncsiságát a folytatásra.”J. K. Rowling, A Harry Potter-könyvek szerzője.

A könyv megkapta a Brit Könyvkereskedők Nagydíját, sőt amerikát is meghódította, ráadásul a Warner Bros szerződést kötött a megfilmesítésére. Végül az Universal készített belőle mozifilmet, melyet 2009. október 22-én mutattak be itthon, megelőzve a nemzetközi bemutatót.

Leave Your Comment