Relaxáció, megnyugvás, belső béke (CD melléklettel)

2019-03-07   |   by admin

A könyv tartalma:

Dr. Bagdy Emőke - Relaxáció, megnyugvás, belső béke (CD melléklettel)

Letöltés Relaxáció, megnyugvás, belső béke (CD melléklettel) könyvet pdf, epub és mobi

Relaxáció, megnyugvás, belső béke (CD melléklettel).pdf
Relaxáció, megnyugvás, belső béke (CD melléklettel).epub
Relaxáció, megnyugvás, belső béke (CD melléklettel).mobi


  • Kulcslyuk Kiadó Kft.
  • Tudományos könyvek
  • 128 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9786155281235
  • Cikkszám: 1031511
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Relaxáció, megnyugvás, belső béke (CD melléklettel)

Töltse le az ingyenes PDF Relaxáció, megnyugvás, belső béke (CD melléklettel) fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Relaxáció, megnyugvás, belső béke (CD melléklettel) PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Relaxáció, megnyugvás, belső béke (CD melléklettel) (pdf, epub és mobi)

Relaxáció, megnyugvás, belső béke (CD melléklettel) leírása

Elfáradtál? Feszült vagy? Nem tudsz elég jól koncentrálni? Nem megy a tanulás elég hatékonyan? Döcög az egészséged? Ideges tünetekkel bajlódsz?
Neked készült ez a segítség! Tegyél próbát, miképpen tudod a rejtett belső erőket a szolgálatodba állítani! Tanuld meg felhasználni erőforrásaidat! Állj szóba a belvilággal, az érzelmi tudatoddal, amely bölcsebb, mint gondolnád.
Csak a tapasztalatodban bízz! Mindent megtudsz, megismersz, ha kipróbálod az elmédben rejlő kincsek felhasználását.
Jóleső ellazulást, megnyugvást, belső békét, örömteli belső utakat kívánok: Bagdy Emőke

A kötet bevezet a relaxáció és a meditáció alapjaiba, hogy jobban értsük azt a csodálatos világot, amelybe a hangoskönyv segítségével belépünk. A CD-n hét, Bagdy Emőke által összeállított és vezetett relaxáció/meditáció szerepel mp3 formátumban. (Közülük négy audio formátumban is meghallgatható.)
A programok között akad stresszmentesítő mélyrelaxáció; koncentráció-fejlesztő meditáció; gyors, hatékony önellazítás; egészséggondozó meditáció és a teljesítményhelyzetekre felkészülést megerősítő relaxáció is. Szövegük a könyvben nyomtatott formában is szerepel, azok számára, akik saját hangjukon szeretnék rögzíteni és hallgatni a gyakorlatokat.

Leave Your Comment