Régi bútorok felületkezelése

2019-02-27   |   by admin

A könyv tartalma:

Ellinor Schnaus - Régi bútorok felületkezelése

Letöltés Régi bútorok felületkezelése könyvet pdf, epub és mobi

Régi bútorok felületkezelése.pdf
Régi bútorok felületkezelése.epub
Régi bútorok felületkezelése.mobi


A könyv részletei Régi bútorok felületkezelése

Töltse le az ingyenes PDF Régi bútorok felületkezelése fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Régi bútorok felületkezelése PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Régi bútorok felületkezelése (pdf, epub és mobi)

Régi bútorok felületkezelése leírása

Ez a könyv mindazoknak szól, akiknek régi bútoraik vannak és kedvelik is azokat; akik tudják, hogy gyűjteményük darabjai, és különösen azok fafelületei többnyire nagyon érzékenyek. Csak gondos ápolással óvhatók meg, és csak kellő szakértelemmel restaurálhatók.
A könyvben főleg a hagyományos, “természetes” módszerekkel ismerkedhetünk meg, visszatekintve a kelet-ázsiai lakkozóművészet nagyon régi eljárásaira és az aranyozásra is. Mielőtt a felületkezeléshez hozzáfognánk, éppúgy, mint restauráláskor, azt kell gyakran eldöntenünk, hogy az ezredforduló termékeit óhajtjuk-e igénybe venni vagy pedig esztétikai és nosztalgikus okokból a régi kézműves mesterek receptjeit és módszereit. Ennek során minden esetben több szakmai szempontot célszerű mérlegelnünk.
Ehhez nyújt részletes útmutatót a könyv.

A tartalomból:
A fa
Enyv, csiriz, ragasztó
A furnér
Fafelületek kezelése
Polimentaranyozás
Stíluskorszakok
A legfontosabb lombos fák
A legfontosabb fenyőfák
Színes lombos fafajok
Restaurálóanyagok beszerzési helye
Szakkifejezések jegyzéke

Leave Your Comment