Reflexzónamasszázs lábon + Ajándék poszter

2019-03-01   |   by admin

A könyv tartalma:

Hanne Marquardt - Reflexzónamasszázs lábon + Ajándék poszter

Letöltés Reflexzónamasszázs lábon + Ajándék poszter könyvet pdf, epub és mobi

Reflexzónamasszázs lábon + Ajándék poszter.pdf
Reflexzónamasszázs lábon + Ajándék poszter.epub
Reflexzónamasszázs lábon + Ajándék poszter.mobi


  • Bioenergetic Kiadó Kft.
  • Életmód
  • 216 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9789632911908
  • Cikkszám: 1034713
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Reflexzónamasszázs lábon + Ajándék poszter

Töltse le az ingyenes PDF Reflexzónamasszázs lábon + Ajándék poszter fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Reflexzónamasszázs lábon + Ajándék poszter PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Reflexzónamasszázs lábon + Ajándék poszter (pdf, epub és mobi)

Reflexzónamasszázs lábon + Ajándék poszter leírása

A láb reflexzónáinak masszírozása ma már a legismertebb kiegészítő gyógymódok közé tartozik. Kitűnő eredmények érhetők el vele a mozgásszervi betegségek, a gerincoszlop- és porckorong-károsodások, a légző- és húgyivarszervi elváltozások, a gyermekkori fejlődési zavarok kezelésében. Ennek köszönhetően a módszer mára az orvostudomány és a tapasztalaton alapuló gyógyászat követőinek elismerését is kivívta.

Lábunk nemcsak terápiás szempontból, hanem mindennapi életünkben is a tartópillér szerepét tölti be. Ez a kezelési mód napjainkban, amikor sokan hamar elveszítik a talajt a lábuk alól, különösen időszerű. Gépesített világunkban az érintés elemi igény, amely nemcsak a testünkre, hanem a lelkünkre is hatással van. Egy kezelés során egy fogyatékos gyermek, akiről azt hittem, hogy semmit sem ért az egész terápiából, azt mondta: Tudom, mit csinálsz. A gyökereimet gondozod.

Hanne Marquardt könyve az egyik legsikeresebb alapmű, mely szakmailag és megjelenésében is megfelel a legmagasabb igényeknek. A színes ábrákkal és érthető magyarázatokkal kiegészített szakkönyv több, mint 80 reflexológiai pontot tartalmaz. Betegségenként részletes, érthető kezelési útmutatást ad. A leírtakat alkalmazva a képzett reflexológusok, és a laikus öngyógyítók is komoly sikereket érhetnek el a testi és lelki egészség helyreállításában.
A magyar kiadáshoz a láb reflexzónáit ábrázoló, színes posztert adunk ajándékba!

Leave Your Comment