Reboot – Lázadók hajnala

2019-02-13   |   by admin

A könyv tartalma:

Amy Tintera - Reboot - Lázadók hajnala

Letöltés Reboot – Lázadók hajnala könyvet pdf, epub és mobi

Reboot – Lázadók hajnala.pdf
Reboot – Lázadók hajnala.epub
Reboot – Lázadók hajnala.mobi


A könyv részletei Reboot – Lázadók hajnala

Töltse le az ingyenes PDF Reboot – Lázadók hajnala fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Reboot – Lázadók hajnala PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Reboot – Lázadók hajnala (pdf, epub és mobi)

Reboot – Lázadók hajnala leírása

Ebben a gyorsléptékű, disztópikus, izgalmas regényben, amely biztosan felkelti Az Éhezők Viadala, A Legenda és A Beavatott rajongóinak figyelmét, egy 17 éves lány újjáélesztettként tér vissza a halálból. Kiképzik elit katonának, és arra kényszerítik, hogy harcoljon… mindaddig, amíg olyan parancsot nem kap, aminek nem engedelmeskedhet.
Amikor Wren Conolly 5 évvel ezelőtt meghalt, mindössze 178 perc után tudták újjáéleszteni. Most ő az egyik leghalálosabb újjáélesztett mind közül… nem úgy, mint újonca, Callum 22, aki úgyszólván még mindig ember. Ahogyan Wren próbálja megtanítani Callumnak hogy hogyan legyen jó katona, a fiú reményteli mosolya átjut a védekezésén. Sajnálatosan Callum nagy szíve túl nagy felelősséget jelent, és Wren azt a parancsot kapja, hogy végezzen vele. Hogy Wren megmentse a fiút, mindent kockára kell tennie.

Leave Your Comment