Raziel angyal könyve

2019-04-04   |   by admin

A könyv tartalma:

Fraternitas Mercurii Hermetis - Raziel angyal könyve

Letöltés Raziel angyal könyve könyvet pdf, epub és mobi

Raziel angyal könyve.pdf
Raziel angyal könyve.epub
Raziel angyal könyve.mobi


  • Hermit Könyvkiadó
  • Ezotéria
  • 112 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9786155342769
  • Cikkszám: 1063677
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Raziel angyal könyve

Töltse le az ingyenes PDF Raziel angyal könyve fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Raziel angyal könyve PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Raziel angyal könyve (pdf, epub és mobi)

Raziel angyal könyve leírása

Áldottak a bölcsek a bölcsességből eredő misztériumokkal. A titkos szó akár tej és méz a nyelven. Engedjétek, hogy csak hozzátok szóljon. A tanítások nem idegenek számotokra.
E könyv feltárja Raziel angyal titkát, de csupán az alázatosok számára. Késztetésektől és jutalom elvárásától mentesen álljatok lábaitokon a Nap alatt. Tanuljatok meg adózni Elohim tiszteletének. Fordítsatok hátat a gonosznak, és tapodjátok az igazságosság ösvényét. A titok az Úr megbecsülése. A méltók egyenesen elvezettetnek a titokhoz. Meg van írva: El titka csupán a próféták szolgálatának érdekében fedhető fel. Meg van írva a külső bölcsességről: örvendjetek, és építsétek fel a bölcsesség házát az alapítás titkával. Legyetek bölcsek, megnyitva szíveteket a titok számára. „Amikor Ádám a Paradicsomban tartózkodott, az Úr Raziel angyal által egy könyvet küldött neki, amely a szent bölcsesség tíz részét tartalmazta.” A Széfer Jecira az alábbiakat írja Raziel könyvéről: „Láttam Ádám könyvét, amely a jövőről tudósít.”
A könyv által tárgyalt teurgia és misztikus kabbala az Istenséghez közel álló szellemi lényekkel misztikus-mágikus utakon való kapcsolatteremtés lehetőségét tárja fel.

Leave Your Comment