Raszputyin

2019-04-05   |   by admin

A könyv tartalma:

Frank N. Stein - Raszputyin

Letöltés Raszputyin könyvet pdf, epub és mobi

Raszputyin.pdf
Raszputyin.epub
Raszputyin.mobi


A könyv részletei Raszputyin

Töltse le az ingyenes PDF Raszputyin fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Raszputyin PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Raszputyin (pdf, epub és mobi)

Raszputyin leírása

Ki volt ez a szibériai szerzetes valójában, aki az orosz cári udvarban Alekszandra cárnét és számos arisztokrata hölgyet megbabonázott és befolyása alatt tartott?

Egyesek tisztelték, mások gyűlölték. Raszputyin családja vidéken, egy faluban élt, miközben a férfi Szentpétervárott rendezett orgiáiról, szeánszairól városszerte beszéltek. A nők nem tudtak kitérni hipnotikus tekintete elől. A történész-újságíró szerző megpróbálja megfejteni a rejtélyt, amely máig él Raszputyin személye, cselekedetei körül, s egyben bemutatja a 19–20. századfordulón a cári udvar és az orosz arisztokrácia életét Szentpétervárott.

Leave Your Comment